Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

Η Τελικη μαχη

Τελειωσαν τα μπανια του λαου,η επικτητη ξεγνοιασια και η απωλεια μνημης για λιγο και να που ολοι επιστρεφουν στο κεντρο για να συνεχισουν για ακομη μια σαιζον την υποτιθεμενη ζωη τους.

Αυτο που δεν τελειωσε ειναι τα σχεδια των ανικανων για το μελλον αυτης της ερημης χωρας,δεν τελειωσε η υποκρισια και η τρομοκρατια των κυβερνωντων προδοτων οι οποιοι θα συνεχισουν να μας σωζουν και φετος οπως και τα προηγουμενα δυο χρονια,δεν τελειωσαν τα μετρα..ημιμετρα,οι αλλαγες αποφασεων τους,οι τεραστιες νικες και τα επιτευγματα τα οποια φετος θα ειναι πολυ περισσοτερα διοτι συνηθισαν στις απεραντες ηττες και εχουν κακομαθει.

Ο διαχειριστης του κουπιου και της ροδας φετος εχει μεγαλεπιβολα σχεδια για την χωρα,αφου θα την αλλαξει οπως λεει μετα θα την πουλησει....οχι οτι θα την αγορασει καποιος,μετα θα μας φορτωσει οτι ειδους ηλεκτρονικη καρτα υπαρχει στον οριζοντα και ησυχος θα αποσυρθει περηφανος για το τεραστιο εργο που πετυχε....την καταστροφη μιας χωρας.

Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι εχουν ξεπεραστει απο τα γεγονοτα,οτι πλεον κανενας δεν τους πιστευει ουτε τους εμπιστευεται,ας ονειρευτουν λοιπον τις επομενες νικες τους,ας σχεδιασουν συγκυβερνηση,και η ερωτηση ειναι μια:

Απο ποτε πολλοι ανικανοι μαζεμενοι μπορει να καταφερουν οσα δεν καταφεραν λιγοτεροι?

Η τελικη μαχη της συμμοριας που διαχειριζεται την τυχη της χωρας αρχιζει,χαμενος θα ειναι αυτος που θα κανει πισω.

Λετε να ειμαστε εμεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια: