Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2011

To ανίκανο κανό

Κοιτατε με γειτονισες κι'εγω ψ---αρμενιζω,ετσι τελειωνε ενα ανεκδοτο που ειχα ακουσει παλαιοτερα,μα και αυτο το τωρινο ανεκδοτο ειναι,δεν το νομιζετε?

Ο εκ Μινεσοτα εισαγομενος διαχειριστης μας οπου βρεθει και οπου σταθει με αυτο ασχολειται....και η χωρα?
Μα ποτε επαιρνε αυτος τις αποφασεις για την χωρα,εξ'αλλου η εθνικη μας κυριαρχια ειναι ηδη παραδομενη σε αλλους γιατι να κατσει να ασχοληθει με αυτην?

Και ετσι προτιμαει να κανει βολτιτσες στα νησια το καλοκαιρι και στην Ευρωπη τον χειμωνα,και ενδιαμεσα μας απαγγελει και μερικα διαγγελματα για το ποσο κρισιμη ειναι η κατασταση....γενικα οι κρισιμες καταστασεις δεν ειναι κρισιμες τον Αυγουστο που κανει κανο,και πως οτι και να γινει θα  μας σωσει και οτι ποναει.....καλα το ξερουμε οτι εχει την μεση του γιαυτο και τον συμβουλεψαν να κανει κουπι,αλλα εμεις εδω σαν χωρα δεν ειμαστε το ΙΚΑ της Μινεσοτα αγαπητε πρωθυπουργε να ασχολουμαστε με την αποθεραπεια σου.

Εμεις πρωθυπουργο ψηφισαμε οχι ατομο με ειδικες αναγκες που εισαι εσυ και ετσι δεν σου περναει απο το μυαλο να πας σε κανενα κεντρο αναπηρων στην πολη που γεννηθηκες και να αφησεις να μας κυβερνησει και κανενας αλλος?

Και επιτελους καταλαβε οτι οταν βαζεις εναν λαο στην μαυρη πεινα,του κλεβεις μισθους και συνταξεις,τον κανεις δυστυχισμενο και οχι μονο στο παρον αλλα και στις μελλοντικες γενιες.....

Δεν ειναι σωστο ....ηθικο....διοτι νομιμο ειναι αλλα το εχουμε ξανακουσει το παραμυθι αυτο...να εμφανιζεσαι με καινουργια κολαν,γυαλια ποδηλατου,κρανος,νεο κανο και κουπια.
Μονο τιαρα δεν φορεσες να στεφθεις Μις Γιανγκ Σκιαθου 2011

Διοτι να πας ολυμπιαδα δεν σε παιρνει,να νικησεις μονο στο μυαλο σου συμβαινει ακομη και σε κωπηλασια με τους πραιτωριανους σου,ο κοσμος σε κραζει κι'εσυ νομιζεις οτι πηρες το οσκαρ,η χωρα παει κατα διαολου και γενικα το μαυρο μας το χαλι.

Δεν παιρνεις ολα τα καλουδια που τα αγορασες με τον πολυ καλο μισθο που σου δινουμε να πας στην χωρα σου,να σου περασει η μεση να περασει και η δικη μας που ποναει απο το διχρονο πηδημα που μας εχεις κανει?

Αει στο....καλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: