Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2011

Αλλα λεει,αλλα κανει,αλλα καταλαβαινει.

 Όχι μόνο θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα, δημιουργούμε τις βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης. Και όπως έλεγε ο Παπαδιαμάντης «αν βρισκόμαστε στενά ας κοιτάξουμε και γύρω μας».
Έτσι και η διεθνής κρίση επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο, ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να στέκεται γερά στα δικά της πόδια. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις ομορφιές του τόπου μας, την δημιουργικότητα του Έλληνα. Για ανάπτυξη που εγγυάται ελπίδα, δουλειές για την νέα γενιά και δικαιοσύνη για όλους. Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε αφοσιωμένοι. Είναι προσπάθεια όλων μας. Μια διαρκής πορεία για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες.



Σχολιο:
Να ανταπεξελθουμε στις δυσκολιες της κρισης...με αυτον στο τιμονι λιγο δυσκολο το βλεπω,μεγαλες αλλαγες...δεν εχουμε δει και καμια,κοινωνια δικαιου με ολους τους κλεφτες ελευθερους και τον λαο να πειναει δεν γινεται,αυτοπεποιθηση με ανικανους κυβερνητες δεν μπορεις να νοιωσεις,στα δικα μας ποδια πως να σταθουμε οταν πουληθουν ολα για ψιχουλα,η δημιουργικοτητα του Ελληνα εχει περιοριστει σε μια θεση στο δημοσιο που του αποφερει ξεκουραση,τεμπελια και αδιαφορια προς την εργασια του,δουλειες για την νεα γενια των 590 ευρω με αντιξοες συνθηκες και εργασιακη κολαση,Καλυτερο αυριο δεν υπαρχει με παγκοσμια κυβερνηση το μεγαλο του αμορε.
Χρονια πολλα σε ολους που εχουν λεφτα διοτι οι υπολοιποι...οσο ζησουν,εζησαν.
Ποιος του τα γραφει δεν ξερω,αλλα για να τα διαβαζει παει να πει οτι τα πιστευει και αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο απο ολα.
Τελικα ειναι θρησκος καποιος που τον ενοχλει το κτυπημα της καμπανας?
Αγνωστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: