Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Θα κανουν τα παντα για να συντριψουν τον λαο που τους ταιζει

Η συμμορια που κυβερναει δεν εχει αμφιβολιες για το εργο που κανει,αυτο ειχε στα σχεδια της ασχετα αν μας ελεγε οτι μαλακια μπορει να φανταστει καποιος...με μοναδικο στοχο να καταλαβει την εξουσια.

Αυτο το τσουρμο ανειδικευτων και ανικανων πολιτικων...παραδομενων στην ιδεα της παγκοσμιας κυβερνησης κανει ακριβως αυτο που του εχουν πει,καταστρεφει οτι παραγωγικο,διαλυει τον ιστο της χωρας,βγαζει στον δρομο της ανεχειας ολο και περισσοτερους ανθρωπους καθε μερα ενω την ιδια στιγμη καλοπερναει και μας διαβεβαιωνει οτι κανει οτι καλυτερο μπορει για εμας.

Απο κοντα και ολοι που σημερα αισθανονται να μην εχουν θιγει τα δικαιωματα τους,ολοι που ακομα εχουν ενα μισθο και μπορουν να επιβιωσουν με αξιοπρεπεια,ακολουθουν οι τραπεζιτες,οι εργοδοτες που τους ελυσαν τα χερια και εγινε ο εργασιακος μεσαιωνας μια κολαση απιστευτη για τους μισθωτους και επονται τελευταιοι οσοι εχουν αφεθει να ζουν με πενιχρες συνταξεις και επιδοματα.

Ο κυριαρχος και καταλληλοτερος του παιχνιδιου ο διαχειριστης και οραματιστης αυτης της καταστασης μας ομιλει για δικαιοσυνη,ισονομια,αναπτυξη και οσα ενα μυαλο σακατεμενο μπορει να σκεφτει ενω κλεινει τα ματια του στην απεραντη φτωχεια στην οποια εχει καταδικασει τον λαο.
Μια δημοκρατια κατ'ονομα,ενα πολιτευμα με αρχες φεουδαρχιας λειτουργει σαν στυγνη χουντα επιβαλλοντας την δικη του φιλοσοφια,μοναδικο οραμα..παρτε τα παντα απο εκει που μπορειτε να τα παρετε,οι κλεφτες της περιουσιας του λαου κυκλοφορουν ελευθεροι,η ανομια υπαρχει παντου,το εγκλημα κυριαρχει,κυβερνανε με τον τρομο και την βια και μας μιλανε για ιδανικα δημοκρατιας...της δικης τους φυσικα.

Ο ταξιδευτης των Ελληνικων νησιων,ο κωπηλατης της συμφορας,ο ποδηλατης με την οπισθεν,ο σωτηρας του μηδεν επιμενει να μας σωσει,και θα μας σωσει οπως εκεινος νομιζει,με το να συντριψει τον λαο που τον ταιζει και πληρωνει τα ταξιδακια του και τις κωπηλατικες του εξορμησεις στο Αιγαιο και το εξωτερικο.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια: