Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2023

Μην φάς,μην μετακινηθείς,μην ζήσεις

 


Το καταπληκτικό νέο αφήγημα του Κούλη είχε μπεί σε λειτουργία απο την προηγούμενη τετραετία αλλά τώρα πλέον είναι η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μας.

Σαν γνήσιος νεοταξίτης και αλάζονας που είναι κάνει αυτό που του έχουν πεί να κάνει,μας προετοιμάζει για την νέα εποχή,την νέα τάξη πραγμάτων και την μεγάλη επανεκκίνηση.

Πως το κάνει αυτό;

'Εχει αφήσει την χώρα στον αυτόματο πιλότο και αυτός κάνει συσκέψεις για το ποδόσφαιρο ενω καίγεται η Θράκη και η φωτιά θα σταματήσει στην θάλασσα περνώντας μέσα απο την Αλεξανδρούπολη,το σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο δηλαδή,τα υπόλοιπα...δεν πάνε να καούν όλα,μετά την μεγάλη επανεκκίνηση θα ξαναφυτρώσουν πάλι.


'Εχει αφήσει την ακρίβεια ανεξέλεγκτη...μα θα μου πείτε μας βεβαιώνουν οτι κάνουν ελέγχους.....το μόνο που ελέγχουν και αυτό σπασμωδικά είναι οι ξαπλώστρες στις παραλίες,κι αυτό είναι το σημαντικότερο.....οι ξαπλώστρες στις παραλίες,,,,,που αν υπήρχε σωστή διοίκηση στους δήμους και στις υπηρεσίες που έπρεπε να ελέγχουν αυτά τα ζητήματα δεν θα είχε καταντήσει το σοβαρότερο θέμα του καλοκαιριού η ξαπλώστρα και η ομπρέλα....


Ξαπλώστρες και ομπρέλες θα τρώμε τον χειμώνα,γιαυτό νοιαζόμαστε απο το καλοκαίρι να το λύσουμε το θέμα.


Για την ακρίβεια...που δεν καταλαβαίνει ο Κούλης τι σημαίνει για όσους ζούν με ...απο 200 εώς και 800 ευρώ...γιατί αυτός δεν έζησε ποτέ και ούτε το φαντάζεται να ζεί με τόσα τι έκανε;

Μοίρασε τις πενταροδεκάρες απο αυτά που περίσσεψαν απο την κλοπή που κάνει κάθε μέρα στα πορτοφόλια όλων των Ελλήνων με τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ και τους υπόλοιπους φόρους στην βενζίνη.

Και εσείς κάνετε διαμαρτυρία για τις ξαπλώστρες.

Και δεν ντρέπεστε.

Να δουλεύετε για ψίχουλα.

Να πληρώνετε φόρο εισοδήματος

και μετά

Να πληρώνεται κι άλλο χαράτσι σε ότι αγοράσετε με τα υπόλοιπα που σας απομένουν.


ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ 


Για να έχετε μηδενική υγεία,παιδεία,ασφάλεια,προστασία απο τον δεσμοφύλακα σας.

Όσο για τις τιμές σε τρόφιμα και καύσιμα αυτό που σου λέει ο Κούλης είναι:


Δεν έχεις να αγοράσεις τρόφιμα η αγοράζεις περιορισμένα;

ΜΗΝ ΤΡΩΣ

Δεν έχεις να βάλεις καύσιμα η να ανάψεις καλοριφέρ;

ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΑΙ,ΜΗΝ ΘΕΡΜΑΙΝΕΣΑΙ.

Δεν έχεις καν τα απαραίτητα για να ζήσεις;

ΜΗΝ ΖΕΙΣ.


Γιατί ξέρει οτι οι πενταροδεκάρες-ψίχουλα που μοιράζει δεν αρκούν,σας κοροιδεύει ολους.

Φέτος κάηκε η μισή χώρα,ακόμα καίγεται....η υπόλοιπη είχε καεί πριν,και ο Κούλης είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά και μας έδειχνε τις υπέροχες ρώγες του απο την Κρήτη οπου έκανε τις ατελείωτες διακοπές του.

 

Κι εμείς...εσείς για το μόνο που διαμαρτυρηθήκατε μετα 4 χρόνια διαγγελμάτων και ουρλιαχτών... τρομοκρατίας,περιορισμών,προστίμων,απειλών,ξεκάθαρου φασισμού που επέβαλε στις ζωές σας-μας...για το μόνο που κάνατε πορείες και είπατε αρκετά...ήταν για τις ξαπλώστρες.


Ενδιάμεσα του δώσατε εν λευκώ την διακυβέρνηση της χώρας οι μεν με την ψήφο σας...οι δεν με την αποχή σας.

ΤΟ 20.5% ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 41%


ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: