Σάββατο, Αυγούστου 26, 2023

Τι θα περιέχει η ψηφιακή ταυτότητα....στην αρχή, και μετά.....


 
Θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εαν αποφανθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσον.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ

ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΈΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 3.4GB ΧΏΡΟΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

'Οπως έχω ξαναγράψει αν τα στοιχεία που θα αποθηκευτούν στην ψηφιακή ταυτότητα είναι αυτά που αναφέρονται στην αρχή....τότε κανείς δεν θα είχε αντιρρήσεις για αυτό.

Όμως δεν μάς λένε συνειδητά και ψεύδονται και οι ίδιοι και τα ξεπουλημένα σε αυτούς μίντια πως θα αποθηκευτούν και όποια άλλα στοιχεία θεωρήσει απαραίτητα η ηλεκτρονική διακυβέρνηση,όποια και να είναι αυτά.


Και με βάση όσα διακινούνται αυτά θα είναι ο πλήρης φάκελος υγείας,και όσα στοιχεία περιέχονται στον ΑΜΚΑ και το τάξισνετ μιας και οι δύο αυτοί αριθμοί θα καταργηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο θα χρεώνουν...άγνωστο ποιό ποσό κάθε φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να συνδεθεί με το gov.gr με το ΑΜΚΑ του και τα στοιχεία του Τάξισνετ.

Ενω όσοι συνδέονται με τον αριθμό της ψηφιακής ταυτότητας θα το κάνουν ανέξοδα.

Αυτό στην αρχή,γιατί αν δούν οτι η πλειοψηφία αποκτήσει την ψηφιακή κάρτα θα εκβιάσουν την μειοψηφία με αποκλεισμό ολοκληρωτικό απο κάθε υπηρεσία η βοήθημα,σύνταξη η μισθό.

 

Η λειτουργία της ψηφιακής ταυτότητας και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα γίνει όταν το ψηφιακό νόμισμα καθιερωθεί τελειωτικά σαν το μόνο πληρωμής και καταργηθεί το πραγματικό χρήμα.

Το αγγούρι πονάει οταν το χώνεις ολόκληρο.

Έτσι θα μας το χώσουν σε δόσεις για να μην το καταλάβουμε.


Μετά θα αρχίσουν τα σπουδαία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: