Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2023

Η Τρομακτική συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία

 


H Dr Meryle Nash εξηγεί την συνθήκη για τις πανδημίες του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας.

Η Dr Meryle Nash είδε την άδεια της να ακυρώνεται προσωρινά γιατί μίλησε ξεκάθαρα απο την αρχή εναντίον του αφηγήματος του Covid-19 και για τις συνιστώμενες θεραπείες με εμβόλια.

 

Βρισκόμαστε σε ένα ήπιο πραξικόπημα.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσουν μια νέα νομοθεσία και να αγνοηθούν οι υπάρχοντες νόμοι ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλοι νόμοι κάτω απο την πρόφαση της προετοιμασίας για πανδημίες και της αντζέντας βιοασφάλειας.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας μαζί με όλα τα έθνη και τον ΟΗΕ ετοιμάζει μια συνθήκη πανδημίας με τροπολογίες στον υπάρχοντα κανονισμό υγείας οι οποίες θα καταργήσουν τις διατάξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι εντεταγμένες σε αυτόν.

Θα επιβάλλουν επιτήρηση,λογοκρισία,θα καταργήσουν την ελευθερία του λόγου,θα απαιτούν απο τις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν και να επιβάλλουν ενα μοναδικό αφήγημα.

Επίσης αν καταφέρουν να περάσουν αυτά που σχεδιάζουν θα είμαστε πειραματόζωα σε εμβόλια που θα δημιουργούνται σε 100 ημέρες τα οποία ο Οργανισμός ΣΕΠΙ...; σχεδιάζει να κάνει.

Ενας απο τους ιδρυτές του ΣΕΠΙ ήταν ο ...που τωρα είναι ο chief scientist στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

 

Αυτές οι τροπολογίες θα δεσμεύουν τα κράτη,δεν θα είναι πλέον απλές συστάσεις αλλα υποχρεωτικότητες.Θα καταργούν την πνευματική ιδιοκτησία,απαιτούν μετακίνηση προμηθειών απο την μια χώρα στην άλλη,θα επιβάλλουν ψηφιακά διαβατήρια,ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου οργανισμού υγείας θα μπορεί να απαιτεί και να κυρήττει πανδημία χωρίς προυποθέσεις,θα μπορεί απλά να την κυρήττει και τα κράτη που έχουν υπογράψει την συνθήκη θα πρέπει να υπακούν.


Επίσης ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας θα σας λέει τι φάρμακα θα μπορείτε η δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην χώρα σας οταν κυρηχθεί η πανδημία,φυσικά θα αυξηθεί ο προυπολογισμός.


ONE HEALTH ειναι ακόμα ενα κομάτι του σχεδίου,το ONE HEALTΗ  με αυτο το σχέδιο θα δώσει στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας την πλήρη δικαιοδοσία σε οτιδήποτε επάνω στον πλανήτη.

Κλιματική αλλαγή,ζώα και φυτά,συστήματα ύδρευσης,νερού,οικολογικά συστήματα,είναι όλα κεντρικά μέρη της υγείας.

Επίσης σε αυτό το σχέδιο κατά παράξενο τρόπο γίνεται σαφές οτι οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον μεγαλύτερη αξία απο τα ζώα.


ΕΠΙΣΗΣ

Να σημειωθεί οτι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας είναι ο Bill Gates ο οποίος έχει μιλήσει για την μείωση του πληθυσμού της γής μέσω εμβολίων.

Ο ΠΟΥ μαζι με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών είναι μέρη της νεοταξίτικης συμμορίας που παίρνουν μέρος μαζί με τον WEF και τους ελιτιστές στο σχέδιο αποπληθυσμού του πλανήτη.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: