Τρίτη, Αυγούστου 22, 2023

Πρός τον Γκρεμό

 


H ακόμα προσεκτικά καλυμμένη επίθεση των νεοταξιτών εναντίον των λαών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό,βλέπετε έχουν θέσει σαν ορόσημο της εκπλήρωσης των απάνθρωπων σχεδίων τους το 2030.

Συγχρονισμένοι σε αυτό τον στόχο προωθούν τα εγκληματικά σχέδια τους και πλέον απομένει να δούμε αν υποχωρήσουν....δύσκολο....η αν προχωρήσουν στην τελική επίθεση που δεν θα έχει επιστροφή.

Όλοι αυτοί που απο το 2019 εργάστηκαν για να πείσουν με κάθε τρόπο,ακόμα καταπατώντας κάθε δημοκρατικό η ανθρώπινο δικαίωμα τους πληθυσμούς για την ανάγκη να υπακούσουν σε ότι παράλογο είχαν επιβάλλει και χρησιμοποιώντας κάθε μέσον όπως τα μίντια που τους ανήκουν ολοκληρωτικά,τους ανειδίκευτους ειδικούς,την τρομοκρατία της εικόνας νεκρών ανθρώπων,την τελετουργία παραλαβής εμβολίων που τοποθετήθηκαν σε ειδικά ψυγεία-75c τις καθημερινές αναφορές σε θανάτους αθώων ασθενών εκτός η εντός ΜΕΘ,την ολοήμερη προπαγάνδα απο κανάλια και εφημερίδες.... 


Τα κατάφεραν.


Και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Την κλιματική αλλαγή.

Και τις αλλαγές του τρόπου ζωής μας,όχι της δικής τους.

Και πως θα πείσουν τον κόσμο για αυτό;

Αφήνοντας να καούν τα πάντα και αδιαφορώντας για την καταστροφή του περιβάλλοντος,της γής,των καλλιεργειών και των ζωών των ανθρώπων.

Ζτούν απεγνωσμένα οι κάτοικοι των περιοχών που καίγονται τα σπίτια τους η οι καλλιέργειες τους  να πάνε πτητικά μέσα αλλα αυτό δεν γίνεται,δεν έχουμε τόσα πτητικά μέσα και η χώρα καταστρέφεται ενώ εμείς εξοπλίζουμε την Ουκρανία. Κάποιοι δεν φρόντισαν να έχουμε αρκετά.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ.

Συγχρόνως προχωρούν χωρίς καθυστέρηση το σχέδιο του πλήρους ελέγχου των πολιτών με την υποχρεωτική έκδοση ψηφιακής ταυτότητας και την έκδοση ψηφιακού νομίσματος.

Έχω γράψει πολλές φορές που θα οδηγήσουν αυτά τα δύο,ειναι απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και με αυτά θα μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και με αυτόν να προχωρήσουν στην υποδούλωση και την αιώνια σκλαβιά του πληθυσμού.

 

Από την στιγμή που το νόμισμα και η διαχείρηση του περάσει στα χέρια τους και με βοηθό της ψηφιακή ταυτότητα με την οποία θα μπορούν να ελέγχουν και να επιτρέπουν η να απαγορεύουν τι μπορεί να αγοραστεί απο τον καταναλωτή,να του κόβουν την παροχή στο ψηφιακό χρήμα ανάλογα με την συμπεριφορά του,να συνδέσουν την κάρτα αυτή με το ψηφιακό βιβλιάριο εμβολιασμών...τετέλεσται.

 

Από την στιγμή που όλα αυτά είναι ήδη σχεδιασμένα δεκαετίες πριν ότι δικαιολογία και να πούν δεν γίνεται πιστευτή,φυσικά θα υπάρξουν πολλοί που θα τρέξουν πρόθυμα να αποκτήσουν όλα αυτά τα καλούδια,ισως στην αρχή δώσουν και είδικά προνόμια σε όσους το πράξουν....μην ξεχνάτε,προνόμια είχαν δώσει και σε όσους εμβολιάστηκαν.....μετά θα αρχίσει το γενικό ξεκαθάρισμα.


Οποιος δεν έχει όσα απαιτούν θα σβήνεται τελείως απο την κοινωνία,χωρίς πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος,χωρίς αγοραστική δύναμη,θα εξοντώνουν τους αρνητές κατηγορώντας τους οτι είναι εμπόδιο στην εξέλιξη και την πρόοδο,θα τους κατηγορούν οτι είναι αντίθετοι στην προσπάθεια για μεταστροφή της υποτιθέμενης "κλιματικής αλλαγής".

Μην ξεχνάτε οτι τα ίδια έκαναν και με όσους αρνήθηκαν να εμβολιαστούν,τους λοιδώρησαν,τους αποκάλεσαν "αντιεμβολιαστές και ψεκασμένους"τους επέβαλλαν πρόστιμα,τους αφαίρεσαν το δικαίωμα στην εργασία,τους στέρησαν τον μισθό.


Δεν μίλησε κανείς μας.

Ολοι αυτοί που εργάζονται πρός αυτόν τον στόχο είναι υπόδουλοι του Σατανά,οχι με θρησκευτικούς όρους,είναι αυτοί των οποίων οι συνήθειες δεν θα αλλάξουν ενώ θέλουν να αλλάξουν τις δικές μας,είναι οι ίδιοι που μολύνουν το περιβάλλον και αδιαφορούν πλήρως με τις συνεχείς μετακινήσεις τους με κάθε μέσον,που με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα και τις τεράστιες περιουσίες θέλουν να κάνουν τους υπόλοιπους να ζούν σαν πρωτόγονοι σε πόλεις των 15 λεπτών,τρώγοντας μόνο ότι η ελίτ θα επιτρέπει ενώ η ελίτ θα τρώει ότι θέλει,θέλουν να έχουν την δυνατότητα να εξοντώνουν όποιον αντιδρά,να αποφασίζουν για συνεχείς εμβολιασμούς με κάθε δικαιολογία.

Τελικός στόχος....

Η Μείωση του πληθυσμού της γής.

Όσοι απομείνουν θα ζούν σαν σκλάβοι.

Η οποία αλλαγή δεν θα αγγίξει τους ίδιους η όσους είναι ευνοούμενοι τους.


Οσα και να ακούσετε κρατήστε την σκέψη σας καθαρή,δεν χρειάζεται φόβος,χρονοδιάγραμμα υπάρχει όμως εξαρτάται απο εμάς αν τα καταφέρουν.

Όπως έλεγαν και αυτοί που μας ελευθέρωσαν:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή....παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και το κυριότερο,ακόμα και αν δεν πιστεύετε οτι όλα αυτά θα συμβούν,,,,θυμηθείτε τα οταν αρχίζουν να συμβαίνουν,ήδη ψηφιακή ταυτότητα και ψηφιακό νόμισμα θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο.

Τα υπόλοιπα με την ώρα τους.

Ενημερωθείτε,τα λένε πλέον οι ίδιοι.

Πρόκειται για τις ζωές σας και τις ζωές των παιδιών σας.


Τα σόκ θα είναι συνεχόμενα και απανωτά,στόχος να δημιουργηθεί το αίσθημα της ανικανότητας,της απογοήτευσης,της παραίτησης σε όλα και η προετοιμασία για την πρόταση της μεγάλης επανεκκίνησης που θα λύσει τα προβλήματα.

Αλλά θα είναι ψέμα.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: