Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

Φυγη προς τα εμπρος...με την οπισθεν



Ακομη μια αστεια ατακα του Bravo Giorgos ο οποιος απεγνωσμενα προσπαθει να μας πεισει οτι εκπληρωνει τις υποσχεσεις που εδωσε περισυ,μονο που και ο ιδιος αν ακουγε τι ελεγε περισυ και τι εκανε φετος θα ντρεποταν να ξαναμιλησει απο δημοσιο βημα.

Αφου θελει απεγνωσμενα μια παγκοσμια διακυβερνηση τι μας τσαμπουναει περι εθνικης κυριαρχιας την ωρα που ο ιδιος ξεπουλησε και θα ξεπουλησει οτι εθνικο υπαρχει σε αυτον τον τοπο?
Χωραει το εθνικο μεσα στο παγκοσμιο?

Αν ηθελε να μας πεισει εστω και τωρα,μετα απο την κατακρεουργηση των δικαιωματων των εργαζομενων,τις απωλειες εισοδηματος,τις απανωτες αυξησεις στα παντα,τις εξαγγελειες περι παταξεως της διαφθορας....

Θα επρεπε να μιλησει για το παρελθον του κομματος που τωρα ηγειται,για την αυριανιστικη του πλευρα,για τα παμπερς,την Ζιμενς και τον Τσουκατο,τον Μαντελη,τον Παπουτση και το Σαμινα,για τα μαχαιρια που εμπεναν στο κοκκαλο καθε τοσο...το δικο μας ομως οχι των υποθεσεων που οι ιδιοι καλυψαν.

Θα επρεπε να μας πει για το χρηματηστηριο,για τον Σημιτη,για τον Τσοχατζοπουλο και τα ακινητα του,αυτα και πολλα αλλα θα επρεπε να εξηγησει.

Αντ'αυτου εκεινος περιχαρης μας μιλαει για πηγαιμο προς την Ιθακη,για τις περηφανες νικες που πετυχε κατα την διαρκεια των περασμενων 10 μηνων και κυριως για την ατασθαλη διακυβερνηση της δεξιας.

Ειναι γεγονος οτι ξερει κουπι και κολυμπι,ποδηλατο επισης,απο πολιτικη δεν ξερει δυστυχως,εκεινοι που τον ελεγαν ανικανο ειναι τωρα συντονιστες του υπουργικου του συμβουλιου,τα ιδια παλια και φθαρμενα ατομα,οι ιδιοι που ελεγαν οτι την σημαια στα Ιμια την πηρε ο αερας κυβερνανε ακομη,και τωρα εχουν και ματια,και μας λενε και τραμπουκους επειδη διαμαρτυρομαστε.

Πως να πας προς τα εμπρος με τροχους απο το παρελθον?Ξεκιναει ενα αμαξι αν δεν εχει νεα λαστιχα φουσκωμενα?Πας εκδρομη στην Ιθακη αν δεν περασεις απο σερβις το αμαξι?

Καπου στην μεση θα σε αφησει,εκει γυρω στο Αγρινιο θα θες νεα λαστιχα,και σερβις,αλλοιως θα κατρακυλησει το αμαξι και θα βρεθει μαζι με τους επιβατες στον Κορινθιακο.

Αυτα τα 'Φυγη προς τα εμπρος'θυμιζουν κατι απο το "Παμε μαζι"το"Λεφτα Υπαρχουν"το"διχτυ ασφαλειας"ολα αυτα ειναι χαζα λογια ενος ανικανου διαχειριστη που προτιμησε το ξεπουλημα της χωρας σε ξενους για να περηφανευεται μετα οτι την εσωσε.

Αληθεια απο ποτε η σκλαβια,και στην προκειμενη περιπτωση η οικονομικη θεωρειτε επιτυχια?
Απο ποτε η φτωχοποιηση του λαου ειναι επιτευγμα?
Απο ποτε το να παραμενουν οι κλεφτες ελευθεροι και μας χαζογελανε ειναι δειγμα καθαρσης?

Ηγετες δυστυχως δεν ειχαμε πολλους σε αυτην την χωρα,και ο Διαχειριστης μας σιγουρα δεν θα ειναι μεσα σε αυτους οταν τον γραψει η Ιστορια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: