Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Δημοι και Δημιοι


Αντε παλι εκλογες,παλι ολοι οι αχρηστοι θα μαζευτουν να υποσχονται,ποταμια,γεφυρες και πρασινο στις πολεις.
Θα μας τα λυσουν τα προβληματα,εφοσον φυσικα λυσουν πρωτα τα δικα τους.

Το κομμα των διαχειριστων μας δυσκολα βρισκει υποψηφιους,φοβουνται τα στελεχη τα χορτατα οτι θα χασουν αν κατεβουν και εχουν χωθει στις τρυπες τους και δεν βγαινουν ρουπι εξω.
Βρηκαν λοιπον κατι αχρηστα κορμια,ενα προς ενα και μας τα πασσαρουν σαν σωτηρες των πολεων και των χωριων.
Πρωτη και καλυτερη η μονιμως κολλητη του Giorgo κατι σαν ψυχοκορη του την εχει,Φωφη με το ονομα,αν αυτη τυχει....γιατι ολα τυχαινουν σε αυτη την χωρα και εκλεγει κλαψτε οτι εχει απομεινει απο την Αθηνα.

Μερικες φορες ρε παιδι μου λεω....μα τοσο ελλειψη στελεχων εχουν και μαζεψαν τα απορριματα και τα πλασαρουν για χρυσαφι?
Αυτη δεν ειναι ενα χρονο τωρα στο Υγειας,εκανε τιποτα και δεν το πηραμε χαμπαρι?
Οχι γιατι αν εκανε να της το αναγνωρισουμε.
Το μονο που εκανε ειναι να βγαλει τον συνδεσμο με το μεηλ της απο την προσωπικη της σελιδα μην την ενοχλησει κανενας πολιτης που τρεχει στα νοσοκομεια και ακρη δεν βρισκει.
Αυτη θα πρεπει να την εχουν κατι σαν κλητηρα στο Πασοκ,οπου τους λειπει καποιος χωνουν αυτην,ετσι κι αλλοιως δικη της αποψη δεν εχει.


Επομενη λυση θα ειναι να βαλει και την Ξενογιαννακοπουλου υποψηφια στον Πειραια,το ντουετο της ανικανοτητας θα το καταστρεψει αμεσα το λεκανοπεδιο.
Και να μου πεις παλι και τον Νικητα τι να τον κανουμε...κι αυτος τιποτα δεν εκανε και παλι να βγει θελει,αμαν δεν του εφτασαν οσα δεντρα εκοψε?ολα θελει να τα αποτελειωσει κι'αυτος?

Ποσο μ'αρεσει που βγαινουν οι αχρηστοι και οταν μιλανε για καποιον δικο τους λενε"εχει κανει αγωνες"
Ολυμπιακους?Τραγουδιου?

Δεν μας χεζετε λεω εγω,εσεις δεν ειστε ικανοι να φτιαξετε τα του οικου σας...θα φτιαξετε την Αθηνα που την καταντησατε στο μαυρο χαλι που βρισκετε σημερα?

Αιντε εσεις σαν χαιβανια να ψηφισετε και παλι,καλα μας κανουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: