Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

'Δεθ"α φατε εχουμε γλαροσουπα


Πολυς λογος γινετε για τις εξαγγελιες του διαχειριστη μας στην ΔΕΘ,πολυς λογος λιγα ομως αναμενονται τα νεα απο εκει.
Λογικα θα μας πει για τις τεραστιες επιτυχιες του,τον πονο που νοιωθει που αρπαξε απο τις τσεπες εργαζομενων και συνταξιουχων τα χρηματα τους,διαφορες αλλες παπαριες,α ναι...θα πει και για αυτο το δυχτι που λεει απο περυσι,ανοησιες δηλαδη,και ησυχος θα αποχωρησει ικανοποιημενος απο οσα του εγραψαν να πει.

Και ολοι οι γλυφτες γυρω του θα του πουν τι καλα που τα ειπες Προεδρε,τι μεγαλος που εισαι,μεγαλος σε τι δεν θα του πουν ομως,εμεις ξερουμε.

Και επιτελους μετα ενα χρονο με συνεντευξεις σε ολον τον κοσμο,ταξιδια σε ολον τον κοσμο,διακοπες εδω και εκει και αλλουθε,θα μας τιμησει και εμας τους χωριατες που πιστεψαμε τοσα πολλα ψεμματα μαζι και ομαδικα πηγαμε και αυτοκτονησαμε.

Φυσικα δεν νομιζω να πει τιποτα για την λεσχη Μπιλντερμπεργκ και την παγκοσμια διακυβερνηση,αυτα τα λεει στο εξωτερικο,εδω θα δημιουργησει ερωτηματα που λογικα δεν μπορει να απαντησει.

Μην περιμενετε λοιπον τιποτα καλο απο την ομιλια αυτη,μια απο τα ιδια,φταιει η νου-δου και μονο,τιποτα για τους κλεφτες του κοματος του,τιποτα για οσα εφαγαν μαζικα οσα χρονια αυτος αμιλητος σχεδιαζε την αποποινικοποιηση της μαριχουανας και μονο.

Και μετα τις εκλογες....ουτε ψυλλος στον κορφο μας...θα συνεχιστει το πηδημα ασυστολα και ανερυθριαστα.

Βλεπεις οι εντολεις του δεν εχουν καλα σχεδια για μας,απλα περιμενουν την καταλληλη ωρα για να τα εφαρμοσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: