Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Aλλη μια τρυπα στο νερο

Τελειωσε ακομη ενα πανηγυρακι που ολοι μας το παρουσιαζαν σαν κρισιμο για την χωρα,και τελειωσε χωρις κανενα αποτελεσμα,μα αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι αυτοι ολοι νοιαζονται μονο για την τσεπη τους και την εξουσια....η χωρα ερχεται τελευταια και καταιδρωμενη.

Φυσικα ο Ροντι(Γεροντι) ζητησε οπως καθε φορα μετρα για την κοινωνικη συνοχη,αυτο το ζηταει μηνες τωρα,καπου θα το εχει γραψει και επειδη χανει το νεο σημειωμα διαβαζει και λεει παντα το παληο.

Μα τι κοινωνικη συνοχη ειναι αυτη που θελει ο Ροντι(Γεροντι)?
Με ενα εκατομμυριο ανεργους,με αλλο ενα κατω απο το οριο της φτωχειας,με τους υπολοιπους να ζουν με 500-800 ευρω τον μηνα....μαλλον για κοινωνικη επανασταση πρεπει να φοβαται οπως παει.

Κριμα...χασαμε την ευκαιρια να δουμε τον Καρατζαφυρερ υπουργο,σαν οχια χωθηκε ολο χαμογελα μεσα στο προεδρικο μεγαρο,μαλλον θα σκεφτοταν οτι το περιστερι που τον κουτσουλησε δεν εχει κανει καλα την δουλεια του...αλλοιως θα επρεπε εκεινος να ειναι ακομη και προεδρος της δημο-πρασιας.

Τα υπολοιπα θα τα μαθουμε τις επομενες ημερες,ο Γιωργακης εχασε αλλη μια ευκαιρια  να εκβιασει,τελευταια τον πηρανε χαμπαρι και δεν πιανουν ουτε οι εκβιασμοι του,και ηταν στο μονο που τα καταφερνε.


Λοιπον χωρις υποταγη...συναινεση ηθελα να πω τελειωσε και αυτο το κρισιμο μιτινγκ.

Αντε γεροι να ειμαστε να περιμενουμε το επομενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: