Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

Το αλτζχαιμερ ειναι μεταδοτικο?

Εκει που καθομουν στον κοσμο μου διπλα απο το κρεβατι της περιμενοντας να ερθει το φαγητο να την ταισω...νατος ο εξαποδω μπροστα μου,στις ειδησεις τον εδειχνε να επισκεπτεται τον προεδρο της δημοπρασιας,αυτοι οι δυο μαλλον την ιδια ασθενεια εχουν γιαυτο συναντιουνται τοσο συχνα για να συζητανε πως παει η κατασταση.

Καθησαν στις πολυθρονες του φτωχικου του προεδρου και αρχισαν τις μαλακιες ως συνηθως,ο γερων Παπου-λιας μαλλον εχει αλτζχαιμερ και δεν θυμαται οτι καθε φορα που συνανταει τον νεωτερο αλλα επισης με αλτζχαιμερ ψευδους(αλλη ασθενεια η μια αλλη η αλλη)Παπανδρεου του λεει τα ιδια και εκεινος απανταει αναλογα με την ασθενεια του παλι τα ιδια,η κανει το κοροιδο και δεν απανταει.

Λοιπον οταν καθησαν περιμενοντας την φιλιπινεζα να φερει ενα συκαλακι να κερασει τον διαχειριστη μας,.....τα υπολοιπα τα κλειδωνει ο γερων διοτι φοβαται μην του τα παρει ο διαχειριστης μας,του ειπε.

 "τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να ενισχυθούν γιατί ό,τι ήταν να δώσουν το έχουν δώσει. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας στις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα κάνετε".


Kαι ο αλλος με το αλτζχαιμερ ψευδους απαντησε:


"Γι΄ αυτό ζητάμε από όλους δημιουργικές και δίκαιες προτάσεις για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα του ελλείμματος και να προστατεύσουμε τους αδύναμους"


Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια στα λογια,ποιους να πρωτοπροστατευσεις βρε ερημε κυβερνητη,αδυναμους εκανες ολους τους Ελληνες πλεον.
Σκεψου να περιμενε ο ανεργος και ο χαμηλοσυνταξιουχος βοηθεια απο σενα δηλαδη,θα ειχαμε ψοφησει απο την πεινα.


Και καλα εσυ το ξερουμε οτι κανεις μπανιο με κρυο νερο και πηζει ο εγκεφαλος σου,ο γερων Παπου-λιας με τριαντα χιλιαδες ευρω τον μηνα μισθο για να κανει την Πυθια.....τι τα λεει?


Αυτοι ειναι οι ηγετες μας κυριες και κυριοι,αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα.


Περιμενετε λυσεις......καλα να παθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: