Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Ημερες ανασφαλειας και φοβου

Παλι για κρισιμες ημερες ακουμε,αυτο το ακουμε στην Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια συνεχεια,κρισιμες για ποιους ομως,διοτι αυτοι που κυβερνουν δεν εχουν αλλαξει και καμια απο τις πολυτελεις συνηθειες τους,απο τον λαο παντα ζητανε να αλλαζει,αλλαζει μια χωρα μονο με τα
λογια?
Εχω αναφερει πολλες φορες την τεχνικη που χρησιμοποιουν για να μας χειραγωγησουν,ο φοβος σαν οπλο ειναι χειροτερος απο την εμπλοκη μας σε πολεμο,εκει τα δινεις ολα γιατι δεν εχεις τιποτα να χασεις,στην ειρηνη ομως η χρησιμοποιηση του φοβου ειναι πολυ αποτελεσματικη,και ειδικα οταν ακολουθειται απο δηλωσεις συγκεχυμενες και οχι κατανοητες για τον πολυ κοσμο τοτε γινεται το καλυτερο οπλο.

Με αυτην την φιλοσοφια κυβερναει ο δημοκρατης Πρωθυπουργος μας,το καταλαβαμε πλεον,με το Αμερικανικο σοκ και δεος θελει να διοικησει και ακομη και αυτο δεν μπορεσε να το πετυχει.
Εχει φερει τοση αναταραχη στον λαο με τις δηλωσεις του,εχει καταστρεψει καθε προοπτικη της χωρας με τις παρανοικες αποφασεις του,και στο φιναλε ακομα και αυτες τις αποφασεις δεν εχει καταφερει να τις κανει πραξη οσο αδικες και να ειναι.

Ο λαος δειχνει οτι βρισκεται παλι μπροστα απο τα δικα τους φοβικα συνδρομα,ναι δεν θα μας αρεσει οταν πτωχευσουμε....αλλα μετα τετοιον εξευτελισμο τι εχουμε να χασουμε?
Την πεινα που προετοιμαζει για εμας ο γιος της Μαργαριτας?
Την μειωση των δικαιωματων μας?
Το ξεπουλημα της χωρας μας?
Την ελλειψη δημοκρατιας η οποια βρισκεται μονο σε λογια και οχι σε πραξεις?
Καλυτερα να πτωχευσουμε λενε πολλοι τουλαχιστον θα ειναι μια αρχη,θα ξεφορτωθουμε ολους αυτους που επαιξαν παιχνιδια στην πλατη μας και κερδισαν εκατομμυρια απο την δικη μας δουλεια.

Αυτοι εχουν να χασουν τα προνομια και τους τεραστιους μισθους τους που παρα την κριση συνεχιζουν να λαμβανουν απτοητοι,εμεις πλεον δεν εχουμε να χασουμε τιποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: