Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

Eπισημως προτεκτορατο

Αυτη ηταν η μεγαλη επιθυμια του διαχειριστη μας,αυτο ηταν και το σχεδιο του απο την αρχη,οτι και να πουν ειναι ανωφελο διοτι μπορει να πει εστω και τωρα οτι δεν ηξερε οτι λεφτα δεν υπαρχουν....αλλα δεν μπορει να πεισει κανεναν οτι δεν ηξερε τι θα συμβει με την αποτυχια του να εφαρμοσει εστω και αυτο το αδικο μνημονιο.

Και πλακωσαν οι δανειστες και μας ρεζιλευουν ασυστολα,διοτι αυτοι οι ανικανοι οι δικοι μας περασαν ενα χρονο με ταξιδακια,συνεντευξεις,διαγγελματα,νικες και επιτευγματα.

Που ειναι τα αποτελεσματα της διαχειρισης του μεγαλου Οραματιστη της 79ης θεσης?
Τι πρεπει να παθουμε δηλαδη για να μην προσβληθει αν τον χαρακτηρισουμε πληρως αποτυχημενο,η ακομη καλυτερα προδοτη της χωρας χωρις ελαφρυντικα?

Να αναλλαβουν  οι ξενοι τις εφοριες,και να εισπρατουν εκεινοι τους φορους,να το νεωτερο απο ολα αυτα που εχουμε ακουσει,και γιατι να μας σεβαστουν οι ξενοι,ξερετε κανεναν τοκογλυφο να σεβεται το θυμα του,εδω ο ιδιος ετρεχε απο χωρα σε χωρα και μας αποκαλουσε Τιτανικο και διεφθαρμενους,εκεινοι και χειροτερα να πουν ειναι τουλαχιστον ξενοι.

Α..Ναι ξεχασα,και αυτος ξενος ειναι.

Λοιπον μαζευομαστε στο Συνταγμα,τρωμε κανενα βρωμικο,παραπονιομαστε μετα οτι ειναι ακριβο,μουτζωνουμε,ακουμε και ταμπουρλα,βλεπουμε καικανενα γαμο απο μακρυα....και ησυχαζουμε.

Οταν χυθει λιγο αιμα τοτε θα καταλαβουμε την διαφορα μεταξυ αγανακτισμενων και προδομενων η πεινασμενων.

Μεχρι τοτε ας το διασκεδασουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: