Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

Κυβερνηση .....η παιδικη χαρα?

Αν θυμαστε οταν εγινε ο ανασχηματισμος ολοι το ειχαμε προβλεψει,αλλη μια αποτυχια για τον διαχειριστη μας,εκεινος μιλαγε για μικρα και ευελικτα σχηματα και καταντησε να εχει μια κυβερνηση απο κολλητους του και φιλους η οποια ειναι απο τις πιο μεγαλες σε αριθμο απο καταβολης"δημοκρατιας"
Μην την ξεχναμε την λεξη δημοκρατια,ειναι ενα συστατικο απαραιτητο σε καθε μαγειρεμα.

Λοιπον τι μας κουβαλησε ο διαχειριστης μας?
Φιλες του εκ του γυμναστηριου.
Φιλους του δεν ξερω απο που.
Μια που τρεχει στα κομμωτηρια ολη μερα να βαφει ριζα,α... και  χρεωνει τους καφεδες της στο αεροδρομιο στον κρατικο προυπολογισμο,δεν την φτανει βλετετε να πηρωνει απο την τσεπη της,πως να ζησει με 12 χιλιαδες ευρω τον μηνα η δολια.
Εναν που τον βγαζει η τηλεοραση καθε μερα και μιλαει για τις νικες της κυβερνησης,αυτος αξια πληρωνεται τοσο φτυσιμο που τρωει χρειαζεται δεκαδες τονους χαρτομαντηλα καθε μερα .
Εναν που εχει κανει το αμυντικο δογμα της χωρας σουρωτηρι,που τρεχει σε πολυκαταστηματα να αγορασει Chloe και YSL και εχει αφησει τους Τουρκους να παρελαυνουν στο Αιγαιο.
Εναν κλαψιαρη που παραιτειτε συνεχεια,που απειλει οτι δεν υπαρχει σαλιο,που λεει οτι θα κλεισουν τα νοσοκομεια,που παραιτειτε παλι και παει λεγοντας.
Εναν που αντι να ασχολειτε με τα αμυντικα,ασχολειτε με ποσες αδειες πηρε ο γιος της Λατση και αν το Αβερωφ ειναι καραβι η ντισκοτεκ.
Εναν δημαρχο που τον γνωρισε στις διακοπες του στην Παρο....το χειροτερο ειναι οτι ο δημαρχος μας φορτωσε και την γυναικα γνωστου οχι μονο απο τα τραγουδια του καλλιτεχνη η οποια με τι προσοντα ανελαβε,ακομη και η Πανια αναρρωτιεται.
Την ψυχοκορη του,τελειως κομματικο ντουβαρι,αυτη λογω του πατερα της εχει κολλησει στο πασοκ σαν βδελλα και δεν ξεκολλαει,καποια θεσουλα παντα και παντου υπαρχει για αυτην,και αν δεν υπαρχει φτιαχνουν μια και βολευεται.
Τα γνωστα μελη της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ,Διαμαντοπουλου,Παπακωσταντινου.
Καποιους που δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι οτι ειναι στην κυβερνηση οποτε δεν το ξερω κι εγω.
Καποιους απο το παλαιο πασοκ,αχρηστους απο τοτε,καθολου χρησιμους και τωρα,και το καλυτερο απο ολα,την πιο επιβλητικη μορφη μας την φυλαγε και για τις δυο κυβερνησεις που ειχε.

Την ξενογιαννακοπουλου καλε.....αυτη ζει αληθεια?
Διοτι τι λογος υπαρχει να βρισκεται μεσα στην κυβερνηση μονο εκεινος το ξερει,φυσικα υποβαθμισμενη απο υπουργος σε υφυπουργο,αλλα ενα "υφ" δεν κανει και τιποτα,αφου την πληρωνουμε καλα να παθουμε.

Φυσικα ειχε πολλες επιτυχιες σαν υπουργος υγειας,οσες και ο Γιωργακης σαν πρωθυπουργος,ειχε εξαγγειλει και ποσες χιλιαδες θεσεις νοσηλευτριων αν θυμαστε,εβγαινε στα καναλια καθε μερα,κουκλα η Μαριτσα και τα ανακοινωνε,αυτα που δεν εγιναν ποτε.

Εσεις περιμενετε με τετοιο τσουρμο καλυτερες μερες?
Οκ τον αλλο αιωνα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: