Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

H Αλλη οψη του ιδιου νομισματος

Συνηθισμενοι να περιμενουμε σωτηρια απο ενα πολιτικο σκηνικο που ειναι ολοκληρωτικα σαπιο παρακολουθησαμε και την επομενη ταινια "Ζαππειο 2"να μας εξηγησει τους τροπους που θα μας σωσει.

Και εκει πλεον καταλαβαμε οτι η συμφωνια εχει ολοκληρωθει και απο τους δυο ταχα μονομαχους της εξουσιας....στην κυριολεξια συνεργατες απο παληα στην καταστροφη της χωρας και στο ξεπουλημα της.

Τι διαφορα εχει η προταση Σαμαρα απο το εγκλημα Παπανδρεου?

Στην ουσια καμια απλα ο Γιωργακης με τα ψεματα και τις μπλοφες πηρε την εξουσια και εκανε οσα εκανε....τα οποια δεν θα μπορουσε ποτε να κανει ο Καραμανλης και τωρα απλα θα μεταβιβασει την εξουσια σε εκεινους απο τους οποιους την πηρε ικανοποιημενος διοτι πετυχε οσα ηθελε και οσα αναλογουσαν στην δικη του παραταξη.

Και ο Σαμαρας θα μπορεσει πλεον να κανει τα υπολοιπα με εναν λαο στην γωνια,με εργασιακες συνθηκες Κινας,με καθηλωμενη την αξιοπρεπεια μας.
Αλλος ενας σωτηρας με παντοφλες,βγαλμενος απο τους προηγουμενους αιωνες με προγραμμα ελλειπες και καθαρα φιλελευθερο ασπαζεται τον λαο μοιραζοντας τα ιματια του στους ξενους.

Η προδοσια ειναι συμφωνημενη,χρονια πριν,οσοι δεν το καταλαβαινουν μονο τυφλοι μπορει να ειναι,η Νεα δημοκρατια δεν θα ειναι η λυση,θα ειναι η συνεχεια του προδοτικου Πασοκ,απλα θα νοιωσουμε οτι κατι αλλαζει επειδη απλα αλλαξε και θα πουμε οτι τουλαχιστον γλυτωσαμε τα χειροτερα.

Αν δεν φυγει η δεν βουλιαξει αυτανδρη ολη η πολιτικη συμμορια που μας εχει κυβερνησει δεκαετιες τωρα μην περιμενετε τιποτα καλυτερο,ολοι τους ειναι μερος του προβληματος και οχι η λυση,οι δηθεν αντιθεσεις τους ειναι μονο για να μας κλεινουν τα ματια.
Ο στοχος ειναι ενας και ειναι απλος...το ξεπουλημα της χωρας και η φτωχοποιηση του λαου.

Αν αυτο ειναι που επιζητουμε...τοτε καλως να μας ερθει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: