Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Συγκεντρωσεις αγανακτισμενων...... Greek idol....και Μπραβο καλωσηρθατε

Ειμαι γενικα υποψιασμενος με διαφορα που ξαφνικα συμβαινουν ετσι απο εμπνευση,καλη ειναι η εμπνευση αλλα τι γινεται μετα,ωραιο ειναι που καποιοι σκεφτηκαν εναν τροπο διαμαρτυριας απεναντι στην κατασταση που επικρατει στην χωρα,τι αλλο μπορει καποιος να κανει σε μια τετοια "δημοκρατια"?

Αυτο που αρχισε σαν αντιδραση το φοβαμαι οτι θα συνεχιστει σαν χαπενινγκ για βαριεστημενους και αδιαφορους,και δεν ειναι οτι ειμαι παραξενος αλλα ποσο ενδιαφερον εχει να καθεσαι να ακους τις ανοησιες καποιων απο τα φορητα τους μεγαφωνα και το χειροκροτημα των αλλων που περιμενουν να παρουν τον λογο για να πουν παλι τα ιδια τετριμενα συνθηματα και να τους χειροκροτησουν?
Αν αρχισουν να γινοναι συνηθεια οι παμε για να μας δουνε,τοτε να καλεσουν και τον Σχοινα να κανει και αλλη προταση γαμου στην Γαρμπη.Και την Ρουλα να μετραει τις τηλεθεασεις.

Μια συγκεντρωση αγανακτισμενων δεν ειναι το Greek Idol,δεν παμε με σκοπο να μας φωτογραφισουν και να δουμε τις φατσες μας σε ΜΜΕ και τηλεορασεις,δεν ειναι αυτες οι συγκεντρωσεις για να περνανε νιοπαντροι διαμαρτυρομενοι και αυτοι,το μονο που λειπει ειναι οι βαθμολογιες για τι ποιος θα φυγει και ποιος θα παραμεινει στο παιχνιδι.

Οταν λειπει η παιδεια,δεν εννοω η μορφωση,αλλα η αντιληψη των πραγματων και επικρατει ο χαβαλες τυπου αφου ηρθαμε που ηρθαμε ας ριξουμε και καμια γκομενα,η ας κανουμε φιλους για να εχουμε να μιλαμε στο facebook,τοτε οι διαδηλωσεις των αγανακτισμενων πολιτων θα γινουν μια νεροβραστη σουπα χωρις γευση.

Και αυτες τις πεταμε στον νεροχυτη αφαγωτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: