Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

Οικιακη οικονομια

Εξεραγη....οχι στην κυριολεξια διοτι θα θρηνουσαμε νεκρους...ο Παγκαλος με δημοσιευματα περι διαμονης του σε ξενοδοχειο αξιας χιλιαδων ευρω στην Μπιεναλε της Βενετιας και βαρκαδα με γονδολα.'

Για το πρωτο δεν ξερω,ο ιδιος λεει οτι εμεινε σε ενα φτωχικο δωματιο 450 ευρω την βραδυα,για την βαρκαδα λενε αισχρα ψεματα,ποια γονδολα θα εμενε στην επιφανεια με τον Παγκαλο μεσα?

Το θεμα δεν ειναι αυτο,ειναι η σπαταλη που συνεχιζεται απο τους υπουργους και γενικα τον κυκλο τον κυβερνητικο,αυτοι δεν εχουν καταλαβει που βρισκομαστε και συνεχιζουν να ξοδευουν ....οχι απο την τσεπη τους εκατομμυρια ολοι μαζι και να τρεχουν απο την μια ακρη του κοσμου στην αλλη.

Αν δεν πηγαινε ο Παγκαλος στην Μπιεναλε...δεν θα γινοταν?
Απο τον λαο ζητανε θυσιες και του προσφερουν πεινα καθε λιγο,εκεινοι τι κανουν για αυτο?

Τιποτα.
Αν καποιος εδινε στοιχεια για τα εξοδα ολων των υπουργων.υφυπουργων με τις συνοδειες τους και τα ταξιδια που εχουν κανει ανα την υφηλιο,τοτε δεν τους εσωζε ουτε σεισμος.
Δεν χρειαζομαστε αλλη διαφημιση απο εσας κυριοι μου,οτι διαφημιση ειχατε να κανετε την εχετε κανει,διεφθαρμενους μας εχετε πει πολλες φορες,τιποτα δεν προσφερει η παρουσια σας σε ξενες χωρες....γιατι να σας πληρωνουμε?

Δειτε τον διαχειριστη μας,ουτε ο παραξενος ταξιδιωτης τοσα ταξιδια σε τοσους μηνες,και το αποτελεσμα?
Ενα τεραστιο μηδενικο.
Γιατι δεν παραιτειται να παει να κανει κανο και κουπι και να μας αφησει ησυχους?

Δεν υπάρχουν σχόλια: