Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Για τα καναλια οι αγανακτισμενοι ειναι γιορτη

Τα φασιστοειδη που μας λενε τις ειδησεις καθε μερα εχουν παθει εμμηνοπαυση απο το πληθος που συγκεντρωνεται καθε μερα σε ολη την Ελλαδα,ενω στην αρχη το υποβαθμισαν το γεγονος....ειδικα το μεγαλο δημοκρατικο καναλι,μετα αρχισαν δειλα δειλα να μιλανε για τον κοσμο που μαζευεται στις πλατειες καθε πολης και ιδιαιτερα στο Συνταγμα και διαμαρτυρεται κατα της χουντικης κυβερνησης.

Και τι πιο φυσικο απο φασιστες παρα να παρουσιαζουν ολες τις συγκεντρωσεις αυτες σαν μια γιορτη,ευκολο να καταπιεις οτι 50-100 χιλιαδες ανθρωποι μαζευονται καθε μερα για να γιορτασουν και να φανε πατατακια παρα να δειξεις τι πραγματικα συμβαινει και για ποιον λογο κατεβαινει ο κοσμος εκει.

Η γιορτη των αγανακτισμενων,οπως η γιορτη των ερωτευμενων δηλαδη,ωραια ετσι να συνεχισουν και σε λιγο καιρο δεν θα τους βλεπουν ουτε οι υπαλληλοι τους.
Και που ειναι οι σπουδαιοι δημοσιογραφοι που κανουν ωριαιες εκπομπες αναλυοντας την ζωη των μεταναστων να αναλυσουν και αυτοι με την δικη τους ματια την γιορτη αυτη?

Πολυ φιλια μας βρηκε ξαφνικα,γιορτη...γιορτη αλλα οταν ερθει η ωρα νομιζετε οτι θα ξεχασει κανεις την δικη σας συμμετοχη στο κλιμα που ειχε δημιουργηθει απο περυσι με το λιβανισμα που κανατε στον πιο ακαταλληλο απο ολους?
Οχι δεν νομιζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: