Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

Αχορταγες Υαινες

Καθε μερα τηλεδιασκεψεις και την επομενη παλι το ιδιο,Τουρκικο σηριαλ καταντησαν την οικονομια της χωρας και προσπαθουν με συζητησεις να λυσουν ενα προβλημα για το οποιο αδιαφορησαν επι δεκαετιες και τα τελευταια δυο χρονια το προγραμματισαν να συμβει ακριβως ετσι οπως συμβαινει.

Αυτοι που λενε οτι θα μας σωσουν νοιαζονται μονο για την δικη τους σωτηρια,νοιαζονται για τις περιουσιες που εκαναν την ωρα που αδιαφορουσαν και εκαναν προσληψεις εκατονταδων στο δημοσιο ενω τωρα οι ιδιοι κατηγορουν αυτες τις πρακτικες.

Η κατασταση κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι μη αναστρεψιμη,φυσικα κανουν τα παντα για να μας διατηρησουν σαν Ζομπι  μεσα στην ευρωζωνη με ελαχιστα δικαιωματα,με τεραστια προβληματα και φτωχεια,απλα αρκει οι ιδιοι να εχουν στα χερια τους την εξουσια ακομα και αν υποκλινονται και σκυβουν το σωμα δουλοπρεπως στους πραγματικους κυβερνητες της χωρας.

Μιλανε για το μελλον που εχουν σχεδιασει τοσο αφορητο,μας λενε οτι θα ξεπερασουμε τα προβληματα,οι ιδιοι που ελεγαν οτι λεφτα υπαρχουν,οτι δεν θα παρουν αλλα μετρα,οτι δεν θα πουλησουμε δημοσια περιουσια και πολλα αλλα.
Και θελουν να μας πεισουν οτι ξαφνικα εγιναν φιλελληνες,ποιοι?οι μεταναστες και εχθροι της χωρας,οι εραστες της παγκοσμιας κυβερνησης,τα μελη της λεσχης Μπιλντερμπεργκ.

Οι πολιτικοι πλεον εχουν να χασουν πολλα,εμεις τιποτα,και ετσι οχυρωνονται και μιλανε για πατριδα μην ξεροντας για ποια πατριδα μιλανε,φυλανε τα κεκτημενα τους και κατοχυρωνουν την περιοχη τους απο τυχον ανατροπη,μιλανε για τον λαο οταν αδιαφορουν παντελως για οσα δεινα του επιβαλλουν.

Αχορταγες υαινες,ανθρωποφαγα ζωα,με τα επομενα μετρα θα νομοθετησουν την ολικη καταστροφη του λαου.
Μεχρι ποτε θα μενουν ατιμωρητοι?


Δεν υπάρχουν σχόλια: