Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

O Τιτανικος βυθιστηκε,επιπλεουμε σε λεμβους

Οι τεραστιες επιτυχιες των κυβερνωντων επι δυο χρονια εφεραν τελικα αποτελεσμα,το αντιθετο ομως απο αυτο που αναμενοταν,διοτι αν περιμενει ενα κρατος απο τον πεινασμενο λαο του να πληρωσει ενα τεραστιο χρεος που δημιουργησε η σπαταλη και η ασυνεπεια του...τοτε μονο αυτο το αποτελεσμα μπορει να συμβει.σιο για να δικαιωθει ο παναξιος κυβερνητης ο οποιος εβαλε τον αντικατατη του να σωσει οτι μπορουσε να σωθει,και ο αντικαταστατης ο οποιος ειναι καλος μονο στο λεγειν και οχι στο  και πραττειν καταφερε αυτο που ολοι περιμεναμε εκτος απο τον ιδιο.

Την βυθιση του πλοιου.
Ετσι κι'αλλοιως μισοβυθισμενο  επλεε τοσους μηνες ενω αυτοι μας βεβαιωναν για την αισια καταληξη του απαισιου αυτου ταξιδιου,εκεινο βυθιζοταν ολο και περισσοτερο με το αποτελεσμα να δειχνει πλεον αναποφευκτο.

Και η ερωτηση ειναι,δεν εχουν κανενα  βαρος στην ανυπαρκτη συνειδηση τους για τα δεινα που εχουν φερει σε αυτη την χωρα με τις απιστευτες αποφασεις τους?
Κανενα λαθος δεν εκαναν?Καμια μυστικη συμφωνια?
Και τελικα τι θα κανουν τωρα με την παγκοσμια κυβερνηση που τοσο πολυ επιθυμουν?

Ειδατε εσεις καμια περικοπη στις τεραστιες σπαταλες τους?Μαθατε να εχουν κοψει κατι απο την πολυτελη διαβιωση τους,τις διακοπες τους και τις προσληψεις συμβουλων που καλοπληρωνονται για να φερουν το μηδεν αποτελεσμα που εφεραν>?

Ακουσατε να πηγαινει κανενας μεγαλος φοροφυγας φυλακη η απλα ραπιζουν την φοροδιαφυγη εκει που τους βολευει?


Ειδατε κανεναν κλεφτη απο τα κομματα τους να καταδικαζεται η με πολυ ευκολια καταψηφισαν στην βουλη την παραπομπη και αυτων των ελαχιστων?

Και ετσι θα παει η ιστορια,με αυτιυς να ζουν στον κοσμο τους και εμεις στον δικο μας,αλλα πλεον ο Τιτανικος βυθιστηκε και εμεις επιπλεουμε σε λεμβους.





Δεν υπάρχουν σχόλια: