Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2011

Ο Λοβέρδος κλείνει παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική



  • Τί άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε πως σκοτώνουν τα παιδιά μας, πως δολοφονούν τα Ελληνόπουλα, πως για τους κυβερνώντες οι ζωές των Ελλήνων του αύριο δεν αξίζουν τίποτε μπροστά στο χρέος (που οι ίδιοι οι κυβερνώντες έφτιαξαν);
Στον "Καιάδα" τα καρδιοπαθή παιδιά που χειρουργήθηκαν ή που περιμένουν να χειρουργηθούν απο το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.

Κάθε ανακοίνωση της "κομαντατούρας" είναι και πιο μαύρη απο την προηγούμενη.Κάθε είδηση που βγαίνει απο τα στόματα είτε αυτών των δαιμονοειδών ανθρώπων, είτε απο τα κυνικά χείλη των πληρωμένων γακιμπελίσκων των ΜΜΕ , περιγράφει και μια δυστυχία για χάρη της "εθνικής σωτηρίας".

Μέσα όμως σε αυτήν την κυριαρχία του "μαύρου" υπάρχει και κάτι που είναι ακόμα πιο μαύρο και απο την ψυχή εκείνων που το σκέφτηκαν.

Μιλάμε για την απόφαση του εφευρέτη του νομοσχεδίου Φρανκεστάϊν ( περί εικαζόμενης συναίνεσης δωρέας οργάνων όλων των Ελλήνων) και υπουργού Υγείας (;;;) κ.Λοβέρδου να βάλει λουκέτο στο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του δημόσιου (προς το παρόν) νοσοκομείου παίδων Αγία Σοφία.

Αυτός λοιπόν που ανέλαβε την εκποίηση ανθρωπίνων ανταλλακτικών μέσω μιας εικασίας που του ήλθε ως δαιμονική "επιφοίτηση" και νομοθέτησε ως εργολάβος των ψυχών μας το περίφημο νομοσχέδιο μέσω του οποίου όλοι θα θεωρούμαστε ως δωρητές σώματος, αποφάσισε να εφαρμόσει ένα αυτόματο σύστημα "εκκαθάρισης" ξεκινώντας μάλιστα απο τα καρδιοπαθή παιδιά.

Είναι εκείνος που χωρίς στάλα ανθρωπιάς, θα στείλει στον Καιάδα των "αγορών" εκείνα τα καρδιοπαθή παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν καταθέσεις εις τας Ελβετίας ούτε μπάρμπα στο Βερολίνο.

Διαβαστε το ολο εδω:http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: