Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

Γιωργακηη...ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι

Αυτο που εκανες παντα στην ζωη σου,ξεκουραζοσουν αφηνοντας την χωρα να παραπαιει μετα τις παρανοικες αποφασεις σου,και αντι να στρωθεις στην δουλεια που ελεγες οτι θα κανεις εσυ...

Επαιρνες τα κουπια τα κανό και τα ποδηλατα παραμασχαλα και ετρεχες απο το ενα νησι στο αλλο σαν ανοργασμικια αγγλιδα τουριστρια και ξεδινες εκει την ενεργεια σου...την οποια επρεπε να χρησιμοποιεις για το καλο της χωρας.

Διοτι εμεις σε πληρωνουμε για να ζεις με τετοιες πολυτελειες Γιωργακη,εσυ το πολυ πολυ να ησουν ενα γκαρσονι σε ταβερνα αν δεν ηταν η μαμα να πεισει τον γερο ξεκουτη τον Πατερα σου να σε βαλει στην πολιτικη.

Τι αλλο θα γινοσουν Γιωργακη αν δεν μας ελεγες ψεματα προεκλογικα?
Μια αναμνηση στο ιδιο  σου  το κομμα που ολοι γραφικο σε ανεβαζανε και ανικανο σε κατεβαζανε σαν τον αντιπροεδρο χωρις λογο που τον εχεις εκει παλι χωρις λογο,η μαλλον γιατι ξερει πολλα απο οσα εχεις κανει στα προηγουμενα απο το περσυνο καλοκαιρια.

Η θα ειχες γυρισει στην Μινεσοτα να παριστανεις κατι που δεν εισαι,οπως και σε εμας,που παριστανες τον προοδευτικο εως οτου εγκαταστησεις την οικονομικη σου δικτατορια και την προγραμματισμενη παγκοσμια κυβερνηση σου.

Λοιπον Γιωργακη,τα ειδες τα νησια,καθε καλοκαιρι εκει εισαι,ειδες τον λαο,ναι δεν ειμαστε τελειοι,εισαι εσυ?
Μεχρι που θα σε βγαλει η παρανοια σου λοιπον?
Να τα πουλησεις και αυτα?

Εχεις μαθει πως γινονται οι θηλειες στην κρεμαλα Γιωργακη.

Ουτε εμεις ξεραμε ...αλλα μαθαινουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: