Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2011

Ανηλεης πολεμος

Την ωρα που τα μετρα ερχονται σαν χειροβομβιδες και εμεις προσπαθουμε να αμυνθουμε οπως μπορουμε ο διαχειριστης μας κανει ανακοινωσεις στο τουιτερ του περι ανεμων και υδατων,αληθεια σκεπτομαι αν αυτος ο ανθρωπος,αν ειναι,εχει καθολου εικονα για την κατασταση που επικρατει στην χωρα η αν πιστευει οτι με οσα κανει καλυτερευει την κατασταση των υπηκοων του.

Ο τιτλος του παλιου και δημοφιλους σηριαλ ερχεται στο μυαλο μας,ο Αγνωστος πολεμος που αυτη την φορα γινεται απο γνωστους και επι πολλα χρονια στην πολιτκη ζωη αυτου του τοπου,ναι...ειναι οι ιδιοι αυτοι που επι χρονια εκαναν ολα αυτα τα οποια σημερα καταδικαζουν και λενε οτι ειναι ανεπιτρεπτα.

Διοτι δεν εδωσε ο λαος τους μισθους που σημερα πετσοκοβουν,δεν προσελαβε ο λαος ολους αυτους που αυτοι σημερα απολυουν...συγνωμη,βαζουν σε εφεδρεια,δεν παρελαβε ο λαος τα πακετα με τις μιζες απο τους διαφορους προμηθευτες.

Μιλανε για διαφθορα οι πλεον διεφθαρμενοι,μονο που ξεχνανε την δικη τους,ξεχνανε οσα εχουν κανει διοτι πιστευουν οτι την ξεχναμε και εμεις.
Ποιος αδιαφορησε για την παταξη της φοροδιαφυγης?
Εμεις?
Ποιος αφησε ανεξελεγκτη την κατασταση,ποιος δεν οργανωσε το δημοσιο με μηχανοργανωση ωστε να αντιμετωπισει τους διαφορους που το κατακλεβουν,εμεις?

Ο πολεμος θα χειροτερεψει,ισως ακουγομαι απαισιοδοξος αλλα ετσι ειναι η κατασταση,οι συμμοριες δεν θα αφησουν το οικοπεδο που εχουν σκοπο να το πουλησουν,δεν θελουν συνιδιοκτητες,τους ανηκει και γιαυτο αποφασιζουν να μην δωσουν το δικαιωμα στον λαο να εκφραστει,εκλογες?
Τι ειναι αυτο,δεν χρειαζεται,παρτε δημοψηφισματα,κατι ειναι και αυτο.

Και μεσα στη απογνωση του ο λαος στρεφεται στο αντιπαλο δεος,την αντιπολιτευση του Σαμαρα,εκει ειναι η λυση?
Ο πολεμος γινεται εναντιον του λαου,και ειναι ολοι τους εχθροι μας,πληρωμενοι απο εμας ομως,διοτι δεν εκαναν εισβολη στην χωρα οι ανικανοι,τους δωσαμε το κλειδι και μπηκαν.

Και αντε να τους διωξεις τωρα,φευγει η αρκουδα απο το μελι?


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Το πρόβλημα εδώ φίλε είναι οτι ναι, όντως δεν τα έκανε όλα αυτά ο λαός, αλλά ποιός τους ψήφισε και τους επέτρεψε να τα κάνουν, ενώ ήξερε οτι οδεύουμε στο σήμερα; Γιατί ο λαός τους στήριξε, ενώ ήξερε οτι γλεντάν στην πλάτη του; Ήξερε οτι του λέγαν ψέμματα, και όμως εκεί... Δυστυχώς για εμάς τους νέους...

ΗarryTsopanos είπε...

Φιλε Δημητρη υπαρχουν δυο λαοι στην χωρα,εμεις κι εκεινοι,εμεις... αλλοι ξεραμε και προσπαθουσαμε να ενημερωσουμε κι αλλοι φοβοντουσαν να χασουν οσα θα χασουν σε λιγο καιρο και δεν μιλουσαν,εκεινοι οι συμμοριες πολιτικων,παρατρεχαμενων,συνδικαλιστων,και μεγαλη μεριδα βολεμενων τρομοκρατουσαν,υποσχονταν και τελικα επαιρναν την ψηφο με τον ενα τροπο η τον αλλον,θυμισου τι εγινε τις τελευταιες εκλογες,ακομα και απο το εξωτερικο καθημερινα τρομοκρατησαν τον λαο.
Κριμα για εσας τους νεωτερους,ελπιζω αν δεν τα καταφερουμε εμεις να τους ξεπαστρεψουμε συντομα,να τα καταφερετε εσεις.