Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

H χουντα που δεν θελει να φυγει

Μπλεξαμε ασχημα,το εχω ξαναγραψει,μπλεξαμε γιατι αυτος ο συφερτος ανικανων δεν θα φυγει πριν καταστρεψει τελειως την χωρα,δεν θα φυγει γιατι σε μια ομαδικη παρανοια πιστευει οτι σωζει αυτο που καταστρεφει,και το διαπιστωνουμε καθε μερα αυτο.

Χθες βραδυ στην εκπομπη του Νικου Χατζηνικολαου" Προσωπο με προσωπο"ειδαμε τις δυο οψεις αυτης της χουντας,απο την μια τον Παγκαλο αναπαυτικα καθισμενο να οργιζεται με ερωτησεις που δεν του αρεσαν,να μιλαει για επιτυχιες και νικες της χουντας της οποιας ειναι μελος,να μας λεει οτι κοιμαται ησυχα το βραδυ και απο την αλλη ειδαμε τον Βενιζελο να μας εξηγει πως ειναι πλουσιος γιατι παντρευτηκε γυναικα απο σοι,να απειλει τον δημοσιογραφο που τον ρωτουσε σημαντικες ερωτησεις..... "οτι πληρωνετε απο κρατικο καναλι"να μην  δινει πειστικες απαντησες σε αλλα ερωτηματα και κυριως να μην γνωριζει τους νομους η τα νομοσχεδια τα οποια εκεινος ψηφιζει.


Απο αυτους τους δυο και την συμμορια τους εμεις τωρα περιμενουμε λυσεις?

Οχι εγω δεν περιμενω τιποτα απο οσους εχουν τεραστιες περιουσιες και μετρητα και ακινητα,αυτοι δεν καταλαβαινουν τι σημαινει να πρεπει να ζησεις με 300 ευρω τον μηνα,αυτοι εχουν ανωτερα ιδανικα,αλλοι την μασονια,αλλοι τα think tanks της λεσχης Μπιλντερμπεργκ,πολλοι εχουν εβραιοποιηθει,ολα τα βιτσια μεσα σε αυτη την χουντα θα τα βρεις.

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν Ελληνες εκει,και οσοι εχουν μεινει καταδικαζονται στην σιωπη.
Η χουντα αυτη δεν θελει να φυγει,αναρωτιεμαι οταν ελθει η ωρα των εκλογων τι θα σκαρφιστουν για να τις απαγορεψουν,ναι....δεν πιστευω οτι ο Παπανδρεου,αν καταφερει και παραμεινει στην εξουσια ...οτι θα θελησει εκλογες ακομα και ο 2013,το θεμα ειναι με τι τροπο θα τις αποφυγει.

Πρεπει με καθε δυναμη που μας απομενει να τους ξεφορτωθουμε μια ωρα το αρχιτερο,η χουντα αυτη δεν θελει να φυγει,καιρος να τους διωξουμε με το ζορι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: