Δευτέρα, Απριλίου 02, 2012

Πετάει ο γάιδαρος; Αν πιστεύεις ότι είναι αητός, πετάει!...Ο Στάθης στον eniko
«Ναι, γίνεται!» - το άσπρο, μαύρο..!
«Ναι, γίνεται!» - και ο λαγός στιφάδο..!
«Ναι, γίνεται!» - αυτό είναι το προεκλογικό σύνθημα του Μπενίτο και

«Ναι, γίνεται» - εξακολουθούν να μας δουλεύουν!
Για αυτούς όλα είναι «επικοινωνιακά», για αυτούς τους πολιτικούς, τύπου ΒενιζέλουΣαμαράΚαρατζαφέρηΝτόρας το παν είναι να μαςεξαπατήσουν για μια ακόμα φορά!
Γίνεται;
«Ναι, γίνεται» απαντά ο επικοινωνιολόγος που πατρονάρει τον πολιτικό – μάλιστα, εν προκειμένω με τον πιο φτηνιάρικο τρόπο, απλώς μιμούμενος το προεκλογικό εκείνο σύνθημα του Ομπάμα «ναι, μπορούμε».
Οι πολιτικοί αυτοί εξακολουθούν να μη μας παίρνουν στα σοβαρά.
Πάνω απ’τα κεφάλια μας πλανώνται κίνδυνοι, απειλές και σπάθες του Δαμοκλή έτοιμες να κόψουν. Από Ιούνιο, ένα ακόμα 40% των πετσοκομένων ήδη μισθών. Ακούγονται «φήμες» (διάβαζε διαρροές πουπρολειαίνουν το έδαφος για περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και για άλλες Πληγές του Φαραώ που έρχονται καταπάνω μας.
Αν ρωτήσει κανείς τον κ. Βενιζέλο για όλα αυτά, ή τον κ. Σαμαρά, ή την κυρία Μπακογιάννηάλλα λόγια να αγαπιόμαστε (και να μας ψηφίζετε)θα λάβει ως απάντηση.
Όχι, οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει μυαλό. Αντιμετωπίζουν τον λαό ωςόχλο που μπορούν να εξαπατούν. Τους πολίτες ως πελάτες που μπορούν ναεκμαυλίζουν. Και ως ραγιάδες που μπορούν να ληστεύουν.
Όχι, δεν έχουν βάλει μυαλό – αν και, δεν είναι θέμα μυαλού, ούτεηθικής. Είναι θέμα διατεταγμένης υπηρεσίας. Τόσα χρόνια
oι πολιτικοί αυτοί και τα δύο κόμματα του συστήματος, είναι ταγμένοιστην υπηρεσίας της Διαπλοκής και για αυτό η Διαπλοκή τους προβάλει εκ νέου.
Μάλιστα ως σωτήρες!
Ποιους; Αυτούς που ξανάφεραν τους Γερμανούς!
Όμως, δεν προσπαθούν μόνον να μας εξαπατήσουν τα ανδρείκελα της Τρόικας, προσπαθούν και να μας εκβιάσουν.
Την «ακυβερνησία» επισείει εναντίον μας ως κίνδυνο ο κ. Σαμαράς,λες και δεν κυβερνά ήδη με σιδηρά πυγμή η Τρόικα, λες και δεν θα συνεχίσει να κυβερνά με ακόμα μεγαλύτερη σκληρότητα η εν λόγωΣυμμορία των Τοκογλύφων, αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναισυντριπτικό για τα δύο κόμματα που την υπηρετούν. Που σκλάβωσαν
την Ελλάδα σε ένα νέο ζυγό Οθωμανικού τύπου. Παρά ταύτα, ωσάν τίποτα να μην έχει αλλάξει,
αυτά τα δύο κόμματα, συνεχίζουν αμετανόητα στα ίδια. Σαν να μη φθάσαμε έως εδώ και εξαιτίας της διαφθοράς, ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής προσπαθούν οι ξετσίπωτοι. Μόνον τη μάνα του ταξίτζη μάλιστα μυστακοφόρο δεν έχει προλάβει έως τώρα να διορίσει ο χερ Βορίδεν.
Κάτι τέτοια προφανώς εννοεί ο Μπενίτο (και τα ΜΜΕ που τον υποστηρίζουν) όταν λέει «αρχίζουμε». Εννοεί «συνεχίζουμε» στου κακού τη στράτα – της Διαφθοράς και στην πεπατημένη – της Διαπλοκής.
Γίνεται;
«Ναι, γίνεται!», αν τους αναψηφίσουμε, γίνεται. Υπερψηφίστε τους κι όχι μόνο το 40% των μισθών θα μας κόψουν τον Ιούνιο, όχι μόνον θαεκχωρήσουν τον φυσικό πλούτο της χώρας, αλλά και την ίδια την Ελλάδα στο τέλος θα διαμελίσουν, όπως προσπάθησαν να κάμουν στην Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν – ή μήπως
δεν γνώριζαν από τότε για τον φυσικό πλούτο του Μαρτυρικού Νησιού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: