Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2014

Όλα τα μπουμπούκια της Ν.Δ. στην πίστα



Παρακαλείται η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου- τα σέβη μας στον Μεγαλειότατο God Father σας- να ζητήσει από τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον  Αννίβα Παπακυριάκο, δήμαρχο  Βέλου-Βόχας, υποστηριζόμενο από την ΝΔ, τον Βασίλη Νανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Κορίνθου υποστηριζόμενο από την ΝΔ, τον Γιάννη Γκεζερλή, υποψήφιο δήμαρχο Κορίνθου, τον Γιώργο Γεωργούση, πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Νεμέας, τον Γιάννη Βαφειάδη, υπεύθυνο  Πολιτικού Σχεδιασμού και Εκπρόσωπο  Τύπου της Ν. Δ. στο Νομό Κορινθίας και τον Σωκράτη Τόγια, υποψήφιο δήμαρχο Κορίνθου, επειδή κατέθεσαν άπαντες ως μάρτυρες υπεράσπισης του ναζιστή βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα. 

Να διαγράψει ο Σαμαράς τον βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλο, που καταδικάστηκε την Παρασκευή σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για ατασθαλίες που είχαν γίνει όταν ήταν Δήμαρχος Τρικκαίων
 

Να διαγράψει τον Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογιώργο, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για ύποπτο δάνειο ύψους 4,7 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε συναφθεί όταν ήταν Νομάρχης Ευρυτανίας. Ο κ. Κοντογιώργος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με εγγύηση 60.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Α, να μην ξεχάσω, κυρία Μισέλ. Ο Κοντογιώργος ενέκρινε και την επιδότηση για τον ξενώνα του Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό.
 

Να διαγράψει τον βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλια, που ζήτησε να ακρωτηριάζονται τα ζώα στην Ελλάδα, να τους κόβουν την ουρά και τα αυτιά, με την δικαιολογία ότι «δεν πονάνε».
 

Να διαγράψει τον βουλευτή επικρατείας Χρύσανθο Λαζαρίδη και το μέλος της Κ.Ε. Φαήλο Κρανιδιώτη (σ.σ. αυτός είναι ζωόφιλος, φοράει στο πέτο του πουλάδα) επειδή συμμετέχουν στο άκρως εθνικιστικό «Δίκτυο 21», που έχει ως καταστατικό στόχο την όξυνση των σχέσεων Ελλάδας- Τουρκίας, με ό, τι συνεπάγεται αυτό για την ειρήνη στην περιοχή. Ο κ. Κρανιδιώτης να διαγραφεί δύο φορές, διότι καλλιεργεί συστηματικά το μίσος εναντίον των ξένων που διαμένουν στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
 

Να διαγραφεί πάραυτα ο πολιτευτής Αθανάσιος Πλεύρης, επειδή πρότεινε σε δημόσια εκδήλωση και ενώπιον ακροατηρίου να δολοφονούνται οι μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας.
 

Να διαγραφεί ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, διότι ως τηλεβιβλιοπώλης διέδιδε και εγκωμίαζε το ναζιστικό βιβλίο του Κώστα Πλεύρη «Οι Εβραίοι όλη η Αλήθεια», το οποίο παρουσιάζει του Εβραίους ως υπεύθυνους για όλα τα δεινά του πλανήτη και αμφισβητεί ευθέως το Ολοκαύτωμα. Ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να διαγραφεί δύο φορές, διότι, καίτοι υπουργός, παραμένει τηλεβιβλιοπώλης.
 

Να διαγραφεί ο γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, διότι μέσω των ιστορικών μυθιστορημάτων του προωθεί το αποτρόπαιο έθιμο της Κρυπτείας, κατά το οποίο νεαροί Λακεδαιμόνιοι δολοφονούσαν στα κρυφά είλωτες, για να καταστείλουν τις εξεγέρσεις τους
 

Να διαγραφεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπός σας Μάκης Βορίδης, διότι στα νιάτα του κυνηγούσε κόσμο με τσεκούρια και ήταν και ο εκπρόσωπος του Λεπέν επί της Γης
 

Να γράψετε, κυρία Μισέλ, τον Γιάννη Στουρνάρα μέλος της Ν.Δ. και μετά να τον διαγράψει ο Σαμαράς, γιατί βγήκε στους Financial Times και είπε ότι έβλαψε εσκεμμένα τη χώρα του, ότι αρνήθηκε να ζητήσει μείωση του χρέους, για να μην στεναχωρήσει τον Σόιμπλε. Και μετά να τον ξαναδιαγράψετε τον Στουρνάρα, γιατί κάνει πλάτες στη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΤΧΣ Αν. Σακελαρίου, που κατηγορείται για κακούργημα

Τέλος, κυρία Μισέλ, να ζητήσετε από τον κ. Σαμαρά να διαγράψει τον εαυτό του, για το βαρύτατο αδίκημα της υπόθαλψης Βενιζέλου.
Πηγή

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4497.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: