Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

Η Προπαγανδα του Star

Η αξιοτιμη κυρια Ζαχαρεα προσθεσε αλλη μια σελιδα στο επικο βιβλιο της παραπληροφορησης των δελτιων ειδησεων που ενω δεν γνωριζουν τιποτα απο οσα συμβαινουν στην κοινωνια την παραπληροφορουν συστηματικα καθε βραδυ.

Επιασε λοιπον στο στομα της τους ανεργους η εν λογω "δημοσιογραφος" η οποια μαλλον απλα διαβαζρι οτι της γραφουν και δεν εχει σχεση με το επαγγελμα για το οποιο πληρωνεται και κανει.
Δημοσιογραφος κατα την γενικη αποδοχη ειναι αυτος που ερευνα,εξακριβωνει και μετα λεει κατι και οχι αυτος που χτενιζεται,βαφεται και εμφανιζεται στην τηλεοπτικη οθονη λεγοντας ανοησιες,

Ειπε μεταξυ των αλλων η "δημοσιογραφος'αποδεχομενη σαν πραγματικοτητα ενα ρεπορταζ στο αποψινο δελτιο οτι....

Οι ανεργοι εχουν το προνομιο να πληρωνουν μισο εισητηριο στα μεσα μαζικης μεταφορας.
Οι ανεργοι δεν πληρωνουν το ετηδε.

Ειπε και αλλα αλλα θα απαντησω σε αυτα τα δυο

Ανεργος 5 χρονια,πληρωνω παντα ολοκληρο εισητηριο,δεν υπαρχει και δεν υπηρξε ποτε μεριμνα απο αυτο το κλεφτοκρατος ωστε οι ανεργοι να μην πληρωνουν η να εχουν μειωμενο εισητηριο.

Η Δεη μου στο σπιτι που δεν μενω πλεον διοτι δεν μπορω να το συντηρησω ερχεται με το ετηδε και παρ ολο που εχω κανει αιτηση στην εφορια να μην το πληρωσω ακομα περιμενω απαντηση απο περυσι.

Αυτο ειναι το ελαχιστο σαν απαντηση στην προπαγανδα που θελει να στρεφει τον εναν Ελληνα απεναντι στον αλλον,δεν βαρεθηκαν να το κανουν αυτο,αρχισαν με τα ρετιρε,τους προνομιουχους,τους κλεφτες συνταξιουχους,τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα,τους ασφαλισμενους,κατηγορησαν ολους μας,καιρος να πιασουν και τους ανεργους,λιγη τσιπα δεν τους εχει μεινει.

Κυρια Ζαχαρεα,να μεινετε κι εσεις ανεργη,κι αν κυκλοφορησετε ποτε με μισο εισητηριο νομιμα τοτε να το πειτε στις ειδησεις,
αλλοιως μεινετε με τις ψευδαισθησεις που σας ταιζουν και τουλαχιστον να κανετε σωστα αυτο για το οποιο σας πληρωνουν.
Να δημοσιογραφειτε,οχι να κανετε φθηνη προπαγανδα.
Αλλα μαλλον για το δευτερο εργαζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: