Σάββατο, Ιουλίου 10, 2021

Με το ζορι παντρεια


Η πλεον αποτυχημενη κυβερνηση που μας ετυχε και μεσα σε υγειονομικη κριση κανει οτι μπορει για να καταφερει τον σκοπο της,και σκοπος της ειναι να σωσει τους Ελληνες απο τον Κορωνοιο,να τους εμβολιασει,η ιδια αυτη κυβερνηση δεν εδωσε καμια σημασια στον ιδιο λαο οταν αυτος στοιβαζοταν μεσα σε βαγονια του μετρό και σε λεωφωρεια σαραβαλα ο ενας πανω στον αλλον μεταφεροντας τον ιο,η ιδια επισης κυβερνηση δεν ενδιαφερθηκε καθολου για την στελεχωση των Μεθ και κλινικων κοβιντ με εμπειρο προσωπικο με αποτελεσμα να πεθαινουν κατα δεκαδες ασθενεις απο τον ιο γιατι δεν υπηρχαν η τα καταλληλα μεσα η οι εμπειροι Ιατροι για να το αντιμετωπισουν.


Αλλα αυτοι οι απατεωνες θελουν να σας σωσουν,με το πειραματικο εμβολιο,κι ας εχει τοσες παρενεργειες εσεις πρεπει να σωθειτε με το ζορι,οχι δεν θα κανετε οτι θελετε εσεις κι ας το λεει το Συνταγμα οτι ειναι εθελοντικος ο εμβολιασμος και δεν μπορει κανεις να σε πιεσει η να σε εκβιασει να τον κανεις αν δεν θελεις.

Παραξενο ...μια κυβερνηση που αδιαφορει πληρως αν εχει καποιος να φαει η να περασει τον μηνα του να θελει να τον κρατησει ζωντανο για να τον ταλαιπωρει πεινασμενο και φτωχο.


Κι ετσι εβαλε εμπρος τα μεγαλα μεσα,καλεσε τους ινφλουενσερς να μας πεισουν,ινφλουενσερ στην Ελλαδα ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει,κατι πουτανακια με τον κωλο εξω σε καθε φωτογραφια να σου διαφημισουν πραγματα που δεν εχεις χρηματα να αγορασεις,επισης καλεσε την εκκλησια να πιεσει τους πιστους να εμβολιαστουν,οι Μητροπολιτες χαιρουν μεγαλου σεβασμου στον λαο,ασχετα αν οταν ειναι μεταξυ τους αποκαλουν ο ενας τον αλλον Βανεσσα και Μαιρυλιν,τον σεβασμο τον εχουν.

 

Μετα σκεφτηκε.....ο Κουλης,τι κανουν στα μικρα παιδια οταν δεν κανουν συτο που τους λενε?

Τα τιμωρουν.

Και ετσι ευφηυρε τα ραπιτν τεστ για τους εμβολιαστους,αν θες να πας για καφε π.χ.πρεπει να κανεις ενα απο αυτα να δωσεις 20 ευρω και μετα να πας να δωσεις αλλα 3 να πιεις εναν καφε,συνολο 23 ευρω.Ειναι τοσο ηλιθιοι ο Κουλης και η συμμορια του?

ΕΙΝΑΙ,ΝΑΙ.

Επισης οταν πας ταξιδι με πλοιο πρεπει απο το μερος που αναχωρεις να εχεις ακομα ενα ραπιντ τεστ,αλλα οταν επιστρεφεις χρειαζεται μονο ενα σελφ τεστ,εχετε ακουσει κατι πιο ηλιθιο?

Πιο αιμοβορο,πιο σατανικο,πιο μεγαλη μαλακια ακομα και απο το οτι στην Ελλαδα κυβερναει ο Κουλης?

ΟΧΙ.

Νομιζουν οτι με τιμωρια η δωροδοκια μπορουν να λυσουν την ελλειψη εμπιστοσυνης που εχει ο κοσμος στις αποφασεις τους,τις αποφασεις των επιτροπων λοιμοξιολιγων και εμβολιασμου.

ΛΑΘΟΣ

Απο ανικανους φυσικα δεν περιμενω λογικες αποφασεις,νομιζουν οτι επειδη κυβερνουν...ο λογος το λεει τωρα θα κυβερνουν αιωνια,καποια στιγμη θα χρειαστει να απολογηθουν,με ακαταδιωκτο η οχι θα απολογηθουν,για την βια,τους εκβιασμους την τρομοκρατια,την ανικανοτητα τους.

Υπομονη

Δεν υπάρχουν σχόλια: