Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Απωλεια ψυχραιμιας


 Συνεχιζει η κυβερνησαρα του Κουλη τον εκφοβισμο και εκβιασμο των πολιτων ωστε να τους αναγκασει με καθε τροπο να εμβολιαστουν παρανομωντας συνειδητα απεναντι στο Συνταγμα και τις αποφασεις του Συμβουλιου της Ευρωπης και του Ευρωπαικου κοινοβουλιου οι οποιες απαγορευουν τον με ψυχολογικη βια εξαναγκασμο του πολιτη να εμβολιαστει.

 

Η λεξη "ψεκ"-ψεκασμενος εχει αποδοθει απο μελη της συμμοριας του Κουλη σε οσους για διαφορους λογους δεν εχουν αποφασισει η δεν θελουν να κανουν το πειραματικο αυτο σκευασμα,οι καθημερινες ειδησεις θανατων πολιτων και διαφορων παρενεργειων τους ειναι αδιαφορες και οι περισσοτερες μενουν κρυφες ωστε να μην επηρρεασουν την διαδικασια εμβολιασμου,η βιασυνη και ο πανικος που διακατεχει την κυβερνησαρα ειναι κατι παρα πανω απο εμφανης πλεον.


Η απωλεια ψυχραιμιας ειναι κακος συμβουλος,ξεροντας ολος ο λαος την φιλοσοφια του ανεκπαιδευτου και ανεπαγγελτου πρωθυπουργου του καταλαβαινει οτι εχει χασει την μπαλα και προσπαθει με καθε τροπο να επιβαλλει την αποψη του,πολυ λιγοι πιστευουν οτι ενδιαφερεται ειλικρινα για την υγεια του πληθυσμου γιατι δεν μπορει να λεει οτι νοιαζεται την στιγμη που στα αμεσα σχεδια του ειναι το κλεισιμο νοσοκομειων και μοναδων υγειας,ο ανθρωπος αυτος ειναι ακαταλληλος,τωρα πως βρεθηκε στο τιμονι της εξουσιας ειναι αλλη ιστορια,παντως με βαση τα αποτελεσματα των τελευταιων εκλογων εχει παρει περιπου το 20% των ψηφων μιας και σχεδον το 50% του λαου δεν μπηκε στον κοπο να παει να ψηφισει τα σκατοκομματα.


Τελευταιο επεισοδιο της απογνωσης της συμμοριας του Κουλη η εκρηξη του καταδικασμενου απο τα δικαστηρια Χαρδαλια ο οποιος επιτεθηκε και παλι στους μη εμβολιασμενους μιας και αυτο ειναι το παραμυθι για το οποιο εχουν εκπαιδευτει ολοι στην συμμορια αυτη να ομιλουν.

Μια ερωτηση δεν εχει μπορεσει να του κανει καποιος


Αφου στα νησια που εχουν πλεον γεμισει με κορωνοιο πανε οσοι ειναι εμβολιασμενοι,οσοι εχουν κανει προσφατο rapid test συν οι τουριστες που πανε με οσα εγγραφα τους ζητουν.....


Πως γεμισαν τα νησια κορωνοιο?

Πηγε μονος του με το πλοιο?

Γιατι προσπαθει να καλυψει την πληρη ανικανοτητα του και της συμμοριας που εκπροσωπει και επιτιθεται σε ανθρωπους που δεν φταινε ενω θα επρεπε να εχει παραιτηθει απολογουμενος για την αχρηστια και δουλικοτητα του?

Ας εξηγησει τελικα καποιος γιατι ενω τον Ιουνιο ειχαμε 200 κρουσματα την ημερα,μετα απο 6 μηνες καραντινα .....εναν μηνα μετα φτασαμε να εχουμε δεκαπλασια και πανω κρουσματα ημερησιως,πως μεταφερθηκαν τελικα σε νησια και επαρχια τα κρουσματα?

Σε νησια κυριως μιας και απαγορευεται να ταξιδευουν ανεμβολιαστοι εκτος αν εχουν κανει rapid test,

μετεφεραν τον ιο εμβολιασμενοι?

Ηταν ψευτικα τα rapid tests?

Δεν γινοταν σωστος ελεγχος σε πλοια, αεροδρομια,σε τουριστες και επισκεπτες?

Δεν φυτρωσε ο ιος σε γλαστρα.

Και το χειροτερο ακομα,βαζουν σε περιοριστικα μετρα την ΜΥΚΟΝΟ και μετα απο 6 μερες τα αποσυρουν.

Γιατι?

Καθαρισε το νησι?

Τι συνεβη?

Κι αν καθαρισε,που δεν καθαρισε αλλα υπεκυψαν στις απειλες των εκει επαγγελματιων....πως ξανα απειλουν οτι θα το ξανακλεισουν?

Χτυπαει καμπανακι παλι ο Χαρδαλιας,τι εκανε για να μην το κτυπησει?

Τιποτα.

Ας γινει νεοκωρος λοιπον,για την θεση που ειναι δεν κανει,δεν κανει κανεις απο οσους αχρηστους τοποθετησε εκει ο πιο αρχηστος απο ολους,ο Κουλης. 


Κυβερνηση

Επιτροπη λοιμοξιολιγων

Επιτροπη εμβολιασμου

Εοδυ

ΓΓΠΠ


Μια πληρης αποτυχια,και σκεφτηκαν για να την καλυψουν να ριξουν το φταιξιμο στους ανεμβολιαστους.

Γελανε και τα τασακια,ειναι τοσο ανικανοι και συγχρονως τοσο επικινδυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: