Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2021

Δειγματα Ηλιθιοτητας

 


Θα σας μεταφερω δυο ειδησεις,σημερινες,γιατι το κανω αυτο?

Για τον εναν που εχει απομεινει με κοινη λογικη σε αυτη την χωρα,ωστε να καταλαβει το δουλεμα που πεφτει απο την συμμορια του Κουλη και τον εκβιασμο που ασκει στους πολιτες για να τους κανει να εμβολιαστουν.

Πρωτη ειδηση

Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης
 

Και οκ,ας πουμε οτι αυτοι οι συμμοριτες ενδιαφερονται για την υγεια σας,να μην κολλησετε κορωνοιο,ποσοι πανε σε αυτα τα κεντρα?

Ποση ειναι η πιθανοτητα τους να κολλησουν?Μικρη λογω των αποστασεων αν τηρηθουν φυσικα.

Αλλα δεν τους νοιαζει αν κολλησει καποιος,αν τους ενοιαζε θα ειχαν κανει πολλα ωστε να μην εχουν πεθανει εως τωρα 13 χιλιαδες ανθρωποι.

Γιατι.....


Δευτερη ειδηση


Ο Καραμανλής προανήγγειλε νέο προνόμιο για εμβολιασμένους: Εκπτωτικό πακέτο στα Μέσα Μεταφοράς....τα εξοδα κηδειας θα ειναι λογικα αυτα τα προνομια...
 και οχι μονο

Ο κ. Καραμανλής υποστήριξε ότι είναι απίθανο να αποκλειστούν από τα ΜΜΜ όσοι άνθρωποι δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν υπάρχει πρόθεση να υπάρχουν συρμοί του μετρό για εμβολιασμένους και άλλοι για τους ανεμβολίαστους. Συγκεκριμένα ο υπουργός τόνισε ότι το χρέος της πολιτείας είναι να πείσει αυτούς τους ανθρώπους και όχι να τους αποκλείσει.
 


ΔΗΛΑΔΗ

Ενω αποκλειει οσους δεν εχουν εμβολιαστει θεωροντας τους ασθενεις ενω δεν ειναι ....απο καταστηματα διασκεδασης,μπαρ,κλαμπ,εστιατορια καφε και χωρους εστιασης γενικα......

Οπου υπαρχουν αποστασεις και μεγαλυτερη ασφαλεια αν τηρηθουν οι κανονες....


Τους αφηνει να κυκλοφορουν στοιβαγμενοι μεσα σε βαγονια και μεσα μαζικης μεταφορας,εκει ειναι ο ενας πανω στον αλλον,χωρις αποστασεις,σε κλειστους χωρους,με αμεσο κινδυνο μολυνσης.

Ποιος κοροιδευει ποιον?

Ποιοι ειναι ανικανοι και απατεωνες?

Ποιοι θα τους καθησουν στο σκαμνι?




Δεν υπάρχουν σχόλια: