Σάββατο, Ιουλίου 10, 2021

Το ρεζιλι των σκυλιων

 


Το υπουργειο υγειας του Ισραηλ εδωσε στην δημοσιοτητα τα κρουσματα της περιοδου μεταξυ 27/6 και 3/7 του 2021,τα κρουσματα ειναι χωρισμενα σε ηλικιακες ομαδες και μεταξυ εμβολιασμενων και μη εμβολιασμενων,κατι που δεν μαθαινουμε ποτέ εμεις στην Ελλαδα λες και δεν κολλανε τον ιο εμβολιασμενοι η οταν τον κολλανε εξαφανιζονται.


Τα αποτελεσματα δειχνουν κατι συνταρακτικο,οτι η αναλογια κρουσματων μεταξυ εμβολιασμενων με τους μη εμβολιασμενους την συγκεκριμενη εβδομαδα ειναι 7 προς 1.

Αυτο γελοιοποιει τις εξαγγελιες του Κουλη και της συμμοριας του που προσπαθουν να ριξουν τις ευθυνες στους μη εμβολιασμενους καθως και ακυρωνει τις υποσχεσεις του προς τους εμβολιασμενους για προνομια και εισοδο τους σε κλειστους χωρους διχως μασκα.


Η μεταλλαξη Δελτα δεν κανει διαχωρισμους μεταξυ εμβολιασμενων και μη και μαλλον προτιμαει τους εμβολιασμενους σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Ας περιμενουμε λοιπον την επικρατηση της και στην χωρα μας για να δουμε τι απο οσα εχει εξαγγειλει ο ανεπαγγελτος ανεμελος θα πραγματοποιηθει,μετα την Δελτα περιμενουν η Εψιλον και η Λαμδα και τοτε θα γελασει καθε πικραμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: