Κυριακή, Ιουλίου 04, 2021

Εκφασισμος


 Ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που ζουμε τα τελευταια 2 χρονια με τον κορωνοιο,οχι οτι ζουσαμε καλυτερα τα προηγουμενα 10 με την λιτοτητα των μνημονιων,το χειροτερο ομως ειναι οτι δεν φαινεται αξιολογος ηγετης να δωσει λυσεις αλλα μονο ανδρεικελα και καραγκιοζηδες σε ολο το φασμα της πολιτικης ζωης της χωρας.

Το τελευταιο διαστημα ομως συμβαινουν φοβερα πραγματα,εχουμε εναν καραγκιοζη,εναν ανεπαγγελτο ανικανο μιζαδορο ο οποιος εχει βαλει στοχο να καθυποταξει τον λαο με καθε κοστος,ακομα και με την υγεια και την ζωη του.


Κανενας παρα ελαχιστοι δεν φοβουνται τα εμβολια,εχω κανει οσα χρειαζεται,η επιμονη και ο εκβιασμος ομως που επιχειρουν τον τελευταιο μηνα για να διασκεδασουν την πληρη αποτυχια τους ειναι πρωτοφανης.

 

Ενω τοσους μηνες μας ειχαν κλεισμενους μεσα ταχα για την υγεια μας και το καλο μας και την ιδια ωρα αυξανονταν τα κρουσματα,ενω αδιφορησαν πληρως για τους νοσοκομειακους και τις ΜΕΘ με αποτελεσμα να υπαρχουν νοσοκομεια στα οποια πεθανε το 100% των νοσηλευομενων σε αυτες χωρις να υπαρξει καμια τιμωρια,ολα ειναι φυσικα,ενω αφησαν τον κοσμο να στοιβαζεται μεσα στα μετρό και τα λεωφωρεια και να κολλαει ανυποψιαστος τον ιο,αφησαν ταξεις σχολειων με 25 μαθητες να κανουν μαθημα χωρις κανενα μετρο.


Αυτοι οι ιδιοι τωρα θορυβημενοι απο την αποτυχια τους τυπου...μην βαζετε μασκες βλαπτουν στο βαλτε δυο μασκες αλλοιως προστιμο 300 ευρω.....προσπαθουν να στρεψουν τους μισους Ελληνες εναντιον των αλλων μισων,με πρωτοπορο τον ανικανο μιζαδορο και τους φασιστες υποδουλους του εχουν εξαπολυσει επιθεση εναντιον των ανεμβολιαστων πολιτων καταπατωντας το Συνταγμα της χωρας και το ψηφισμα του Συμβουλιου της Ευρωπης το οποιο αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν επιτρεπεται με καμια μορφη πιεση στον πολιτη ωστε να εμβολιαστει.Εχουν γραψει καθε νομο στα αρχιδια τους.


Μαζι αγκαλια και τα πετσωμενα ΜΜΕ ολων των ειδων,απο το πρωι εως το βραδυ τρομοκρατηση,απειλες,εκβιασμοι,καθε εννοια δημοκρατιας ξεχαστηκε και παει στο καλο,αρκει να γινει οτι θελει ο ανεπαγγελτος και η πληρως ανικανη επιτροπη λοιμοξιολογων και εμβολιασμου.

Η τελευταια δε βασικιλοτερη του βασιλεως αφου αλλαξε 15 φορες τα ορια ηλικιας για το Αστρα Ζενεκα μετα τους θανατους και τις θρομβωσεις που περασαν χωρις να τιμωρηθει κανεις μιας και εχουν το "ακαταδιωκτο"τωρα αποφασισε εμβολιασμο των παιδων 12 ετων και ανω.


Την ιδια στιγμη που μελετες δειχνουν ανεπανορθωτες βλαβες και θανατους σε αυτες τις ηλικιες απο το εμβολιο,εγκληματικη αμελεια?Οχι,συνειδητη δολοφονια.

 

Και το χειροτερο ειναι οτι πλεον ειναι γνωστο οτι και ο εμβολιασμενος κολλαει και μεταδιδει τον ιο και καθε μεταλλαξη του οποτε αυτο κανει πιο παραξενο το ενδιαφερον τους να εμβολιαστουν ολοι ειδικα μετα απο Βρετανικες μελετες οτι η μεταλλαξη Δελτα κολλαει περισσοτερο σε εμβολιασμενους παρα σε μη εμβολιασμενους,κατι παιζεται,τι δεν ξερω,θα το μαθουμε ομως.

Και αποφασισαν τιμωρητικα να μπαινουν μονο εμβολιασμενοι και οσοι εχουν κανει rapid test σε πλοια,εστιατορια και καφε,οι υπολοιποι εκτος,απαρτχαιντ και φασισμος και φασιστοποιουν και τους οπαδους τους οι οποιοι στα κοινωνικα δικτια ουρλιαζουν εναντιον των ανεμβολιαστων και μονο την γκετοποιηση τους που δεν ζητουν.


Αμεριμνος και ανεμελος ο πιο ανικανος πρωθυπουργος των τελευταιων δεκαετιων κανει βολτες και ρωταει τον κοσμο αν εμβολιαστηκε,δεν ρωταει αν εχει να φαει ο κοσμος η πως ζει,αν εμβολιαστηκε τον νοιαζει,ολα τ αλλα τα εχει εξασφαλισει.


Και φυσικα με την ιδια λογικη τον χειμωνα πρεπει να θεσπισει ξεχωριστα λεωφωρεια και βαγονια του μετρό για εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους,αλλα ξεχασα,εκει δεν κολλαει ο ιος,κολλαει οπου του πει ο Κουλης.


Με αυτες τις γελοιοτητες πορευομαστε και ελπιζουμε να γινει ενα θαυμα,αλλα δεν θα γινει,οσο ηλιθιος ειναι ο λαος αλλο τοσο ηλιθους κυβερνητες θα ψηφιζει,και αυτο δεν αλλαζει με κανεναν κορωνοιο και κανενα μνημονιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: