Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021

Το κυνηγι των μαγισσων

 


Η χωρα με την βοηθεια του πιο ανικανου πρωθυπουργου στους αιωνες επιστρεφει στον Μεσαιωνα,τοτε που το πιο ευκολο πραγμα ηταν να κατηγορησεις καποιον-καποια οτι ειχε ενασχοληση με την μαγεια,εκει μας γυρνανε οι πρακτικες του Κουλη,στον Μεσαιωνα,τον βολευει τον Κουλη ο Μεσαιωνας,λαοι ευκολα να ποδηγετηθουν με οπλο την αγνοια,του αρεσει του Κουλη η αγνοια,απο αγνοια τον ψηφισε ο λαος να κυβερνησει,δεν ηξερε τι σοι οικογενεια εκπροσωπουσε ο Κουλης,δεν ηξερε τα σχεδια του.


Και βρηκε την συγχρονη μαγισσα ο Κουλης,ειναι οι ανεμβολιαστοι,μαζευτηκαν στο υπογειο του Μαξιμου αυτος και η συμμορια του και σκεφτηκαν......αχρηστοι ειμαστε,τιποτα δεν καναμε σωστο,τα μιντια τα πληρωσαμε αλλα δεν μπορουν να μας σωσουν,την Aegean  την πληρωσαμε αλλα τα αεροπλανα θα μας χρειαστουν μονο για να δραπετευσουμε οταν μας παρουν με τις πετρες,την Fraport την πληρωσαμε γιατι ειμαστε υποδουλοι των Γερμανων,σε οσους θελαμε δωσαμε εκατομμυρια,στους υπολοιπους ψιχουλα.

Ποιον να κατηγορησουμε αυτη την φορα?


Τους ανεμβολιαστους

Αυτοι φταινε,ναι,θα στρεψουμε τον εναν εναντιον στον αλλον,θα φαγωθουν ενω εμεις θα ψηφιζουμε νομοσχεδια για να ξεπουλησουμε το νερο και τα νοσοκομεια,ποιος θυμαται τωρα οτι εμεις με τις αποφασεις μας μαζι με την εμβολιαστικη επιτροπη καταστρεψαμε την εμπιστοσυνη που επρεπε να κτισουμε για τα εμβολια.

Αλλαξαμε τα ορια ηλικιας ουτε θυμομαστε ποσες φορες,βρηκαμε δικαιολογιες για ολες τις παρενεργειες και ενω πεθαινε κοσμος εμεις συνεχιζαμε να προσφερουμε το Αστρα Ζενεκα σαν να τους λεγαμε ελατε να πεθανετε οικειοθελως,μην σας πιεζουμε κιολας.


Τα εμβολια ειναι για να σωζουν ζωες,κι αυτα δεν το κανουν,ολες οι τελευταιες μελετες δειχνουν τι?


Οτι η νεα μεταλλαξη μολυνει εξ ισου τους ανεμβολιαστους και τους εμβολιασμενους,κι εμεις τι καναμε?

Δωσαμε την δυνατοτητα να μαζευονται οι εμβολιασμενοι ολοι μαζι σε εσωτερικους χωρους διχως μασκες,μπραβο και ζητω μας.

Ετσι οταν ενας απο αυτους μολυνθει με τον ιο θα τον μεταδωσει σε ολους τους υπολοιπους και ξεμπερδεψαμε μια και καλη με αυτους.

Μετα θα κατηγορησουμε τους ανεμβολιαστους,μπραβο μας και παλι,τετοια εταιρια δολοφονων δεν εχει ματαβγει,και με το ακαταδιωκτο.

Οι νεες μαγισσες,οι ανεμβολιαστοι,αυτοι φταινε για ολα,κι ας ειναι υγιεις,δεν κανουν οτι τους λεμε,δεν εμβολιαζονται με ενα πειραματικο εμβολιο που η ιδια η εμβολιαστικη επιτροπη ανακοινωσε οτι δεν γνωριζει τις μακροχρονιες συνεπειες του,αλλες μελετες προβλεπουν τρομερες παρενεργειες στο μελλον.

Εμας δεν μας ενδιαφερει το μελλον,τωρα κυβερναμε και διοριζουμε τα αδερφια τηςμανας της Μαρεβας,τωρα παιρνουμε την πεθερα ταξιδακι στο Καιρο,τωρα εχουμε το πανω χερι,στο μελλον θα μας στειλει στο διαολο ο λαος αλλα εχουμε το ακαταδιωκτο.


Οι ανεμβολιαστοι,τιμωρηστε τους γιατι δεν υποκυπτουν στις εντολες μας,βλεπεις δεν ειναι τα καναλια και οι εφημεριδες που τα εχουμε στα γονατα να μας γλυφουν τα κωλομερια,,,,,,πως θα τους κανουμε να εμβολιαστουν?

Ποση παραπληροφορηση να ριξουμε?Ποσα ψεματα να πουμε οτι η μεταλλαξη Δελτα δεν ειναι επικινδυνη αν εχεις εμβολιαστει?

Τι κι αν οι δημοσιευσεις απο Βρετανια και Ισραηλ λενε το αντιθετο κι οτι ειναι 50% εμβολιασμενοι και 50% ανεμβολιαστοι αυτοι που μολυνονται?

Ντροπη μας με τοσους φασιστες στην συμμορια να μην μπορουμε να καταφερουμε τους παντες να κανουν αυτο που θελουμε εμεις,τι κι αν το Συνταγμα το απαγορευει,τι κι αν το Συμβουλιο της Ευρωπης λεει οχι,ποιοι ειναι αυτοι.

Οι εμβολιασμενοι ειναι οι αγαπημενοι μας,θα κανουμε την ζωη δυσκολη στους ανεμβολιαστους,παρανομο το ξερουμε,αλλα παρανομοι ειμαστε κι εμεις.


Μακαρι να μπορουσαμε να τους κλεισουμε σε ενα Γκεττο και να τους καιμε σε μοντερνους φουρνους Ζιμενς,την αγαπαμε την Ζιμενς,δινει καλες μιζες,κατι θα μας εδινε και για αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: