Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2023

Το ακαταδίωκτο έγκλημα

 


Dr Peter McCullough: «Το 73,9% των θανάτων οφείλεται στους εμβολιασμούς κατά Covid»

 

'Ολο και συχνότερα πλέον αποκαλύπτεται το τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που εκτέλεσαν με όπλο τον φόβο και την τρομοκρατία οι "ειδικοί" με την βοήθεια αυτών που είχαν την εντολή απο άλλα κέντρα εξουσίας.


Τα ονόματα όλων αυτών που εκτέλεσαν αυτό το σχέδιο είναι γνωστά,είναι αυτοί που αποκαλούσαν τους υπόλοιπους αντιεμβολιαστές και ψεκασμένους,που επέβαλλαν ποινές,περιορισμούς και πρόστιμα ακόμα και σε ηλικιωμένους για να τους εξαναγκάσουν να εμβολιαστούν.


Είναι αυτοί που εμφανίζονταν στα ΜΜΕ με στόμφο και κυνισμό και κατηγορούσαν αυτούς που αντιδρούσαν στο να γίνουν πειραματόζωα και μελλοθάνατοι για να εκπληρώσουν οι νεοταξίτες το σχέδιο τους.

Και κάθε μέρα διαβάζουμε για ξαφνικούς θανάτους απολύτως υγιών ανθρώπων και κανένας δεν μπαίνει καν στον κόπο να ρωτήσει την αιτία.


Είναι οι ίδιοι αυτοί που σήμερα μιλάνε για κλιματική αλλαγή και σχεδιάζουν τον πλήρη έλεγχο και την αλλαγή του τρόπου ζωής των πληθυσμών.

Οχι για να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή μα για να υποδουλώσουν αιώνια την ανθρωπότητα στα παρανοικά σχέδια τους.


Αν τους πιστέψετε ακόμα μια φορά δεν θα υπάρξει επόμενη ευκαιρία,θα είναι το τέλος.


Και αν δεν αντισταθείτε και σε αυτή την τρομοκρατική τους επίθεση δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τους τιμωρήσουμε για το τεράστιο έγκλημα που έχουν διαπράξει.

 

Εκτός απο τις μυοκαρδίτιδες και τους αυξανόμενους καρκίνους αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται στις νεκροψίες όσων άτυχων...πείστηκαν,εκβιάστηκαν και έκαναν το "εμβόλιο" των νεοταξιτών.


Αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό,στην Ελλάδα επικρατεί απόλυτη σιωπή και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Υποταγμένοι στην ψυχοπάθεια του παρανοικού  ηγέτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: