Τρίτη, Αυγούστου 08, 2023

Το τέλος των διακοπών


Πρόσφατα οι New York Times,ενα απο τα κυριότερα μιντιακά όργανα των νεοταξιτών δημοσίευσε ενα άρθρο με το οποίο θεωρεί οτι η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη θα σημάνει το τέλος των διακοπών και συχρόνως των αεροπορικών ταξιδιών για τους πολλούς.

Αυτό σημαίνει οτι για να προστατευθεί το περιβάλλον όλα αυτά πρέπει να καταργηθούν και μόνη λύση είναι να καθόμαστε σπίτι μας και να μην διακινδυνεύουμε και εμείς και να μην θέτουμε σε κίνδυνο και τον πλανήτη.

Αυτά φυσικά είναι σχέδια που κάνουν οι νεοταξίτες ανα την υφήλιο με χορηγό και συμπαραστάτη το WEF και μαζί με αυτό και τους υπόδουλους ηγέτες κρατών που ασπάζονται αυτό το αφήγημα.


Φυσικά οι ίδιοι δεν θα σταματήσουν να ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά lear jet τους ανα την υφήλιο και να σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της υποδούλωσης των πληθυσμών και τελικά την εξόντωση τους.

Ενδιάμεσα θέλουν να σταματήσουν τις μικρές καλλιέργειες απο το να καλλιεργούν οτιδήποτε επιβαρύνει το περιβάλλον και έτσι να περάσει η ιδιοκτησία τους σε δικά τους χέρια ώστε να έχουν την πρώτη και την τελευταία λέξη σε ότι παράγεται.

Μερικές απο τις ιδέες που θέλουν και "θα"επιβάλλουν είναι:

Απαγόρευση κάθε καλλιέργειας με την οποία δεν συμφωνούν

Απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος και ζωικών προιόντων

Απαγόρευση αεροπορικών ταξιδιών

Απαγόρευση ορυκτών καυσίμων,παρότρυνση να κινείται ο πληθυσμός με ΜΜΜ η πολλοί μαζί.

Απαγόρευση εξόδου απο πόλεις των 15 λεπτών οταν αυτές δημιουργηθούν


Θα προτείνουν κατανάλωση τεχνητού η τρισδιάστατου κρέατος,εντόμων κλπ

Αυτά δεν θα ισχύουν για τους ίδιους.

 

Ο Μέγας στόχος είναι μεσω αυτών...διότι η τροφή θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο ....είναι η μείωση του πληθυσμού της γης απο 9 δις σε ΕΝΑ.

Οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν καλώς η κακώς απο πολέμους,πείνα,οικονομικά κραχ,έλλειψη φαρμάκων εκτός εμβολίων.

Ηδη γίνεται πολυ συζήτηση για την έρευνα και δημιουργία εμβολίου για την νόσο-πανδημία με το όνομα Χ.

Δηλαδή ετοιμάζουν ενα εμβόλιο για μια πανδημια-νόσο την οποία φαντάζονται αλλά δεν γνωρίζουν πότε θα συμβεί,απο τι θα προέλθει,τι χαρακτηριστικά θα έχει και πως θα αντιμετωπίζεται.


Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω οτι όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο είναι πολύ περίεργα,ειδικά πολύ περίεργη είναι η έλλειψη αντιμετώπισης τους απο τα κράτη που τις αφήνουν και σβήνουν απο μόνες τους προφασιζόμενα διάφορους ηλίθιους λόγους.

Πάνω σε αυτα τα γεγονότα κτίζεται το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.

Και πάντα είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλαδα στο να δημιουργούμε και να συντονίζουμε τις επιθυμίες των νεοταξιτών.

Το είδαμε αυτό στην πανδημία.

Η Παράνοια και η ψυχοπάθεια όλων αυτών είναι δεδομένη,δεδομένη είναι και η ανυπαρξία και ανικανότητα τους.


Το γεγονός είναι οτι όλα αυτά ακούγονται πλέον ελεύθερα απο τους νεοταξίτες ψυχοπαθείς γιατί στις κυβερνήσεις των κρατών που τους στηρίζουν υπάρχουν δικοί τους υπάλληλοι,δεν φοβούνται να εκφράσουν την παράνοια τους.

Εχουν στην κατοχή τους τεράστιο πλούτο,τους ανήκουν οι μεγαλύτεροι όμιλοι μέσων μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτια,εχουν εξαγοράσει κάθε είδους ειδικό με πολλά εκατομμύρια ώστε σε κάθε δεδομένη περίπτωση να προπαγανδίσουν τις θέσεις τους,έχουν έλεγχο της αλυσίδας τροφίμων και διακίνησης.

 Για το αν λειτουργεί η προπαγάνδα τους παρακαλώ θυμηθείτε τι έγινε επι Κόβιντ.


Εχουν τα μέσα

Αλλα είμαστε πιό πολλοί.

Αλλοιώς θα μας είχαν ηδη εξοντώσει.

Και πρέπει να ξυπνήσουν ακόμα περισσότεροι.

Αυτό είναι δουλειά του καθενός μας.

Κάντε μια προσπάθεια.

Αλλοιώς....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: