Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2023

Σχεδιάζουν τεχνητή επισιτιστική κρίση;


 Μόνο με την δημιουργία ενός τεράστιου σόκ έχουν την δυνατότητα να επιβάλλουν τα σχέδια τους οι ψυχοπαθείς ηγέτες του πλανήτη και όσοι τους καθοδηγούν,και η αρχή έγινε με την υποτιθέμενη πανδημία του Κόβιντ.

Φυσικά η ιστορία με τον Κόβιντ δεν έχει τελειώσει,ακόμα ελπίζουν σε μια θανατηφόρα παραλλαγή η στην εμφάνιση ενός ακόμα πιο θανατηφόρου ιού για να συνεχίσουν το μακάβριο σχέδιο τους.

Ηδη η Γκάγκα άρχισε τις συμβουλές και τις προτροπές,μαζί με τον Τζανάκη,οι υπόλοιποι "ειδικοί" είναι στα χαρακώματα περιμένοντας την σειρά τους για να αρχίσουν την τρομοκρατική τους ρητορική.

Εμβολιαστείτε.

Ενδιάμεσα γίνεται κάτι πολύ παράξενο.


Περίεργες ανατινάξεις σιταποθηκών σε Γαλλία και Τουρκία,θυμάστε εσείς να έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν;

Πρώην αξιωματούχος του ΟΗΕ που ήταν μέλος στο Κλάμπ της Ρώμης ανέφερε οτι υπάρχει σχέδιο τεχνητής επισιτιστικής κρίσης,αυτό αναφέρεται αναλυτικά και στο βιβλίο "The committee of 300"οτι δηλαδή ο έλεγχος του πληθυσμού και η επιβολή όποιων φασιστικών μέτρων θέλουν να περάσουν πρέπει και μπορεί να συμβεί μόνο μέσα απο τεράστια σόκ στα οποία θα υποβληθεί ο πληθυσμός,ενα απο αυτά είναι η έλλειψη τροφίμων,ακόμα και ύδατος,έλλειψη φαρμάκων,οικονομική κατάρρευση...και στο τέλος ως εκ θαύματος θα προταθεί η λύση της παγκόσμιας κυβέρνησης που θα βοηθήσει να λυθούν αυτά τα θέματα.


Σε όσους έχουν επιβιώσει μέχρι τότε.

Φαντάζεται κανείς τι θα συμβεί σε περίπτωση επισιτιστικής κρίσης;

Το χάος που θα επικρατήσει,οτι θα τρώει ο ενας τον άλλον και δεν θα μπορεί να έχει ασφάλεια κανείς ούτε μέσα στο σπίτι του.

Οδεύουμε σε πολύ άγριες καταστάσεις.

Ολο αυτό μαζί με την επικείμενη κατάρρευση των οικονομιών των χωρών όπως προβλέπουν γνωστοί οικονομολόγοι σημαίνει απόλυτο χάος.

ΔΙΑΒΑΖΩ

 

Το οικονομικό τσουνάμι ξεκίνησε και θα πνίξει τα πάντα – Μόνο κραχ, όπως η κρίση της Lehman, συγκρίνονται με ό,τι έρχεται.

 

+

 

Γκουρού του WEF: Πρέπει να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός.

 


Οταν καταρρεύσει το παγκόσμιο χρηματο-οικονομικό σύστημα και συγχρόνως έχουν καταφέρει να περιορίσουν η να μηδενίσουν την τροφή....τι λέτε να γίνει;


Θα γίνει αυτό που λέει το WEF

You'll own nothing and be happy.

 

Φαντάζεστε τι θα συμβεί στις μεγάλες πόλεις ανα τον κόσμο που οι μεταναστευτικές ροές τις΄έχουν κάνει γκέτο ανθρώπων που θα γίνουν όπλο εναντίον των πολιτών όταν πεινάσουν;

Μόνο με χάος μπορούν να επικρατήσουν,φυσικά δεν θα παραδεχθούν ποτέ οτι αυτό είναι δικό τους σχέδιο,όπως δεν θα παραδεχθούν ποτέ οτι ολη η σκηνοθεσία του Κόβιντ και των εμβολίων που κόστισε και συνεχίζει να κοστίζει ανθρώπινες ζωές ηταν δημιούργημα τους.


Ας ελπίσουμε όλα αυτά να είναι τυχαία,αλλα όλα μαζί την ίδια περίοδο,καταστροφές,φωτιές,ακρίβεια και τώρα αυτο.....δείχνει οτι μόνο τυχαία δεν είναι.

Τα ΜΜΕ αντί να σχολούνται με όλα αυτά μας ενημερώνουν για οτιδήποτε άλλο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας,λογικό μιάς και ανήκουν εξ ολοκλήρου στους νεοταξίτες.

Και φυσικά βλέπουμε την πλήρη ανικανότητα των τοπικών δοσίλογων να αντιμετωπίσουν θέματα τα οποία στο παρελθόν θα ήταν εύκολο να αντιμετωπιστούν.

Μόνο που δεν είναι ανικανότητα αλλα αδιαφορία λόγω των εντολών που λαμβάνουν,και βιάζονται γιατι όλο αυτό πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι το 2030.

Εντολή του ΟΗΕ,την έχουν υπογράψει όλοι.


Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια: