Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023

Μέθοδοι των Ναζί


Απο την δίκη της Νυερμβέργης το 1945:

Ο Γκέρινγκ απαντώντας στην ερώτηση"Πως καταφέρατε τον Γερμανικό λαό να αποδεχθεί όσα κάνατε;

Λέει:

Ηταν εύκολο,και δεν έχει να κάνει με τον ναζισμό,το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση για να μετατρέψει τον λαό σε σκλάβους ειναι Ο ΦΟΒΟΣ.

Αν βρείτε κάτι να τους φοβίσετε θα κάνουν αυτό (οτιδήποτε) που θέλετε.


Αυτό θα κάνει και αυτή την φορά ο λαοπρόβλητος Μωυσής της χώρας,θα σπείρει την διχόνοια και τον φόβο ώστε να αποδεχθείτε και με την υπογραφή σας να αποφασίσετε να γίνεται αιώνια σκλάβοι.

Το έκανε και στην πανδημία,το ξεχάσατε,πάλι να γράφω όσα έκανε;

Τώρα θα το επαναλάβει.

Με την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Που συνεχίζουν να παραπληροφορούν τον κόσμο επικεντρώνοντας στον γεωεντοπισμό η σε θρησκευτικά θέματα για να αποδείξουν οτι έχουν να κάνουν με "κάτι γραφικούς τύπους"

Και θα περάσουν όποια φασιστική και αντιδημοκρατική ΠΝΠ για να ακυρώσουν τις αποφάσεις του ΣτΕ που αναφέρουν οτι οι παλιές η ληγμένες ταυτότητες πρέπει να γίνονται δεκτές απο το δημόσιο.

Η Ε.Ε. δεν απαιτεί να περιέχει RFID τσιπάκι η ταυτότητα.

Γιατί πρόσθεσαν τροπολογία οτι εκτός απο τα στοιχεία του κατόχου θα μπορεί να περιέχει και οτι άλλο απαιτήσει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση;

'Εχουν εντολές απο αλλού.

Ολα αυτά γιατί έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες να καλύψουν μέχρι την επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων και τα εγκληματικά μέτρα που θα ακολουθήσουν.

 Ουδόλως ενδιαφέρεται ο Κούλης για το μέλλον της χώρας η το δικό μας,οι νεοταξίτες δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες,αυτός λογικά έχει δώσει λίστα με όσους θα προστατευθούν απο την λαίλαπα που θα μας βρεί και ελπίζει να διορισθεί δεσμοφύλακας μας με την ΝΤΠ.

 

 Εχουν αποφασίσει να μειώσουν αρχικά οτι καταναλώνουμε,κρέας,τρόφιμα,ρούχα και τα ταξίδια,μετακινήσεις μας ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; Με την νεα ταυτότητα οταν συνδεθεί με ψηφιακό νόμισμα θα επιτρεπουν η θα απαγορεύουν κατά βούληση ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Μετά θα έρθουν τα χειρότερα.

Χωρίς να είναι συνδεδεμένα ταυτότητα και ψηφιακό νόμισμα δεν μπορούν.

Μέχρι το 2026 που θα αρχίσουν να περνάνε στο επόμενο στάδιο και ενώ θα έχουν καθιερώσει και το ψηφιακό νόμισμα,θα εντάξουν την ταυτότητα στο ψηφιακό πορτοφόλι,με αυτόν τον τρόπο θα σκλαβώσουν ολο τον πλανήτη ο καθένας με την σειρά του και μετά θα περιμένουν τους διορισμούς τους.

 

Όπως λέγαμε και για τα εμβόλια θα βγούμε αληθινοί και εδώ,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα,απλά σκεφτείτε και αποφασίστε,μιλάμε για το μέλλον όλων μας,και όσα σχεδιάζονται δείχνουν οτι δεν έχουμε και πολύ μέλλον.

Σκεφτείτε τις νεώτερες γενιές.


Μην πιστεύετε τους νεοταξίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: