Τρίτη, Μαΐου 03, 2011

Τον ανατρεπει η "Ανατροπη"

Ενας χειμαρος απο βιντεο προβαλλεται τωρα στην εκπομπη του Πρετεντερη,αυτα τα βιντεο δειχνουν την αναξιοπιστια του διαχειριστη μας και του κολλητου του αποτυχημενου υπουργου οικονομικων,νεα μετρα που δεν θα ληφθουν και συνεχιζουν να λαμβανονται αδιαφορωντας για την μαυρη οικονομικη κατασταση που οδηγουν την Ελλαδα και τον λαο μας.

Και φυσικα οι δικαιολογιες του καθ'ολα αναρμοδιου αντιπροεδρου της κυβερνησης ο οποιος προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα,συνεχιζει να επιμενει οτι αν δεν περναμε το δανειο του δντ δεν θα μπορυσαμε να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις ακομη και σημερα που εχει αποδειχθει οτι με το δανειο πληρωνουμε μονο τοκους και οχι μισθους και συνταξεις.
Και συνεχως μιλαει για το παρελθον και τι εκανε η νεα δημοκρατια και ειναι λυπηρο που ζει εκει που αναφερεται και με αυτη την φιλοσοφια θα παμε κατα διαολου,διοτι το παρελθον δεν εγγυαται για καλυτερο μελλον,και εκεινος ζει εκει και οχι στο μελλον.

Ελπιζω καποιος να μπορεσει να ανεβασει στο διαδυκτιο τον χειμαρο των βιντεο που προβληθηκε αποψε και να μεινει σαν υπομνηση της ανικανοτητας και της σχεδιασμενης οδηγησης της χωρας στην φτωχοποιηση.
Και να μεινει σαν αποδειξη της προδοσιας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: