Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2021

Δυο χρονια πριν,δυο χρονια μετα.

 Αναρρωτιεμαι με βαση τα οσα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο τι θα συμβει σε δυο χρονια απο σημερα αν σκεφτει κανεις που και πως ειμαστε δυο χρονια πριν.


Απο το δυο βδομαδες υπομονη για να ισιωσουμε την καμπυλη εχουμε φτασει στο

"να πανε οι ανεμβολιαστοι να ζησουν στα βουνα" 

επισης εχουμε φτασει μερος του πληθυσμου που εχει αποφασισει για οποιο λογο εχει να μην εμβολιαστει να στοχοποιειται απο ολη σχεδον την πολιτικη σκηνη,να αποκαλουνται αλητες,γελοιοι,οτι με το να μην εμβολιαζονται μολυνουν τους αλλους και αλλα πολλα,αυτο συμβαινει καθημερινα.

Δεν ζησαμε στην γενια μας απροκαλυπτο και βιαιο Φασισμο,τον ζουμε τωρα,τι κριμα.

Ειναι πρωτη φορα που η αποτυχια ενος φαρμακου-εμβολιου χρεωνεται σε αυτους που δεν το εχουν κανει.

Αυτο το ειπε ο Robert W. Malone που ανακαλυψε την τεχνολογια mRNA.


Mεσα σε αυτα τα δυο χρονια αφαιρεθηκαν σχεδον ολες οι ελευθεριες των ανθρωπων και τους επιστρεφονται πλεον σαν προνομια,"καντε αυτο για να εχετε αυτο το προνομιο"

Καταπατηθηκαν αποφασεις διεθνων οργανισμων που απαγορευουν την ασκηση πιεσης η βιας για να εξαναγκαστει ο πληθυσμος να υποβληθει σε ιατρικη πραξη χωρις την συγκαταθεση του,ολα αυτα στο ονομα της υγειας και της ασφαλειας.

Καταπατουν καθε μερα το Συνταγμα το οποιο εχει γινει κουρελοχαρτο,με την βοηθεια ολων των εξουσιων.

Αρκει να θυμηθουμε οτι και ο  Χιτλερ με καποιες παρομοιες δικαιολογιες αποκλεισε τους Εβραιους σε Γκετο και αργοτερα τους εξολοθρευσε,

Ξεχασαμε τα παντα.

Με τεχνητα συνθηματα σπερνεται η διχονοια μεσα στους πληθυσμους,"οι ανεμβολιαστοι φταινε,οι αντιεμβολιαστες,οι αρνητες της επιστημης,προσεκτικα επιλεγμενοι χαρακτηρισμοι ωστε να διασπειρουν το μισος μια μεριδας ανθρωπων προς τους αλλους.

Ο Υγιης πλεον ειναι επικινδυνος,πρεπει να συμμετασχει στην κοινη προσπαθεια εμβολιασμου ακομα και αν δεν το θελει,ακομα και αν τα αποτελεσματα μεσα στην κοινοτητα δειχνουν οτι δεν λειτουργει,εχουν πεισει τον κοσμο οτι πρεπει αυτο που δεν λειτουργει να το κανουν γιατι ειναι η μονη τους ελπιδα να επιβιωσουν,παρ οτι τα κρουσματα ειναι πολλα και μεταξυ των εμβολιασμενων.Χιλιαδες θανατοι και βαριες παρενεργειες και δεν ασχολειται κανεις,απο την ωρα που εμβολιαστει καποιος και μετα το κρατος ξεχναει οτι υπαρχει,μεχρι το επομενο εμβολιο που τον θυμαται ξανα,αν ενδιαμεσα εχει πεθανει η υποφερει αυτο αφορα τον ιδιο και κανεναν αλλον,το κρατος απεχει.

Δημοκρατια του τρομου.

Τα μιντια,αυτη η διαχρονικη πληγη,ποσο ψεμα,ποση υποκρισια,ποσο μισος σπερνουν,ποσες δραματικες ιστοριες σωτηριας ανεμβολιαστων διαβαζουμε καθε μερα,"Εμβολιαστειτε λεει ο ευτυχης που σωθηκε,εζησα δραματικες στιγμες στην ΜΕΘ,αλλος που πεθαινει....δεκαδες τετοιες περιπτωσεις.... λεει με την τελευταια του πνοη...αν το ηξερα θα ειχα εμβολιαστει...και μετα σβηνει.

Αποκρυψη οσων δεν βολευει το συστημα να ακουστουν καθημερινα,καμια ευθυνη για τις τραγικες ελλειψεις στο συστημα υγειας,για τις ακαταλληλες Μεθ ουτε κουβεντα,αδιαφορια για οσους πεθαινουν μονοι τους σε κανονικες κλινες ενω αλλοι VIP βρισκουν αμεσως Μεθ,μονοκλωνικα αντισωματα που δινονται σε φιλους και γνωστους οταν αλλοι πεθαινουν χωρις βοηθεια,και η δικαιολογια?

Ηταν σε πειραματικο σταδιο.

Μα και τα εμβολια σε πειραματικο σταδιο ειναι,τελειωνει το 2023 η πειραματικη τους φαση.

Δεν τους ενδιαφερει αν ζησει η πεθανει ο κοσμος,τους ενδιαφερει να εμβολιαστει. 

Αφηνουν χωρις μισθο σε αναστολη εργασιας ανθρωπους επειδη δεν θελουν να εμβολιαστουν,προτιμουν δηλαδη να τους πεθανουν στην πεινα,ο στοχος τους φυσικα ειναι να τους σωσουν με τα εμβολια,ασχετα αν εκεινοι θεωρουν το αντιθετο.

Αντιδραση απο πουθενα,ολα αυτα θεωρουνται πλεον φυσιολογικα,το να αφηνεις καποιον  χωρις εισοδημα επειδη δεν θελει να τον σωσεις....εμβολιαζοντας τον ειναι κατι πολυ νορμαλ.

Καθημερινες ανακοινωσεις απο επιτροπες,υπουργισκους,καθε καημενο που ηθελε να βγει στα καναλια και βαφει μαλλι και νυχι για να μας συμβουλεψει οτι τα εμβολια ειναι ασφαλη,μια δραματικη κωμωδια στην ημερησια διαταξη της τραγικης ζωης μας.

Δυο χρονια τωρα

Μετα?

Τι να περιμενουμε μετα οταν αυτη η επιθεση αυξανεται μερα με την μερα?

Δημοσια διαπομπευση?

Καρμανιολες?

Καταστροφες περιουσιων η κατασχεση τους?

Στρατοπεδα συγκεντρωσης?

κρεματορια?

Μονιμοι αποκλεισμοι απο παντου ωστε να εξολοθρευτει ο κοσμος που δεν υπακουει?

 

Η Ιστορια επαναλαμβανεται,ασχημα,δραματικα,χωρις οικτο.

Ανθρωποι εναντιον ανθρωπων.


Και αυτη την φορα αυτη η αντιπαραθεση θα σημανει το τελος της ανθρωποτητας οπως την ξερουμε.

Οδυνη.


Δεν θελω να ζω σε αυτο το μελλον που ετοιμαζουν.

Ξερουμε γιατι γινονται ολα αυτα,απλα δεν ειναι εδω η στιγμη για να γραφτουν οι λογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: