Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2021

Social credit score system,Digital ID,Digital wallet.

 


Ανησυχια προκαλει η ανακοινωση του Ισραηλινου πρωθυπουργου οτι εχουν ηδη ετοιμασει και περιμενουν την αδεια του Γενικου Εισαγγελεα για να λειτουργησει ενα συστημα που θα συνενωθει με το πιστοποιητικο εμβολιασμου και αργοτερα με την ψηφιακη ταυτοτητα και το ψηφιακο πορτοφολι που θα ελεγχει και θα παρακολουθει τον καθε πολιτη σε ολες τις καθημερινες του δραστηριοτητες.


Κατ αρχην θα το εχουν μονο οσοι εμβολιαζονται κατα τις εντολες της κυβερνησης,οι υπολοιποι που η δεν εχουν εμβολιαστει καθολου η δεν ακολουθουν τις δοσεις που τους συνιστουν να κανουν θα χανουν την προσβαση τους σε αυτο η δεν θα το εχουν καθολου.


Διαχωρισμος λοιπον σε υπακοους και μη,ακομα δεν ειναι γνωστο τι προνομια....και λεω προνομια γιατι θα πρεπει να ξεχασουμε πλεον την λεξη δικαιωμα,τι προνομια θα δινει το Social credit system στους υπακουους πολιτες και τι τιμωριες θα τους επιβαλλει μιας και θα υπαρχει μια βαθμολογια απο το ενα εως το 10,φυσικα οσοι εχουν 10 θα εχουν περισσοτερα προνομια,οσοι πανε προς τα κατω αγνωστο τι θα τους συμβαινει.

Οι υπολοιποι θα χαρακτηριζονται μιασματα και ρυπαρα οντα και θα αποκλειονται απο καθε κοινωνικη και οικονομικη δυνατοτητα,λογικα η φυσικη τους εξοντωση θα ειναι το ζητουμενο και επισης λογικο ειναι οτι χωρις να εχουν την δυνατοτητα να αγοραζουν ουτε τροφιμα θα καταληγουν η να επιστρεφουν στο τμημα των υπακουων η να πεθαινουν χωρις καμια βοηθεια.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

Φυσικα αυτο ειναι ενα απο τα ζητουμενα της Μεγαλης επανεκκινησης,αυτος ειναι ο λογος που γινονται οσα γινονται σημερα με τα εμβολια και την τρομοκρατια και τυραννια που ασκειται καθημερινα σε ολους μας.


Αυτα ολα θα συνδεθουν μαζι,Social credit system,digital id kai digital wallet,ενα ενιαιο συστημα παρακολουθησης,με το ψηφιακο πορτοφολι θα σου επιτρεπουν η απαγορευουν να κανεις τις συγκεκριμενες αγορες σου σε οτι εχει εγκριθει οτι μπορεις να αγορασεις και δεν επηρρεαζει το οικοσυστημα του πλανητη,τετοια αντικειμενα θα ειναι απαγορευμενα,επισης θα μπορουν να σου κοβουν την προσβαση σε αγορες αν αντιδρασεις η κριτικαρεις ενα απο τα μετρα που παιρνουν μεσω διαδικτιου η με οποιον αλλον τροπο.

H ολικη παρακολουθηση θα επεκταθει και στην καθημερινοτητα με face recognition οπου θα παρακολουθουνται ολοι στις καθημερινες τους μετακινησεις και δραστηριοτητες,πληρης σκλαβια με λιγα λογια.

Κατι παρομοιο γινεται σημερα στην Κινα,ηταν ζητουμενο απο την ελιτ να επικρατησει παγκοσμια γιατι θελουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο πανω στον πληθυσμο για οποιοδηποτε ζητημα που αφορα την καθημερινοτητα του ατομου...


Θα ρωτησετε,και τι μας νοιαζει εμας τι γινεται στο Ισραηλ?

Το Ισραηλ ειναι ο μεγαλυτερος πειραματικος σταθμος της Νεας ταξης πραγματων,εκει ηδη βρισκονται στην 4η δοση του εμβολιου,εκει θα φτασουμε εμεις λιγο αργοτερα,οπως και στην ανακοινωση για το δικο μας Digital credit score,digital id και digital wallet.

Αυτο προετοιμαζει χρονια τωρα ο Πιερρακακης,δεν καθεται με σταυρωμενα τα χερια.

Ετοιμαστειτε λοιπον,προετοιμαστειτε θα ελεγα,η νεα πραγματικοτητα ερχεται,σας αρεσει δεν σας αρεσει.


Supporters claim that the system helps to regulate social behavior, improve the "trustworthiness" of citizens (which includes paying taxes and bills on time), and promote traditional moral values.[31][32][33] Critics of the system claim that it oversteps the rule of law and infringes the legal rights of residents and organizations, especially the right to reputation, the right to privacy as well as personal dignity, and that the system may be a tool for comprehensive government surveillance and for suppression of dissent from the Chinese Communist Party (CCP).

 Certain personal information of the blacklisted people is deliberately made accessible to the society and is displayed online as well as at various public venues such as movie theaters and buses,[73][77][78][79] while some cities have also banned children of "untrustworthy" residents from attending private schools and even universities

 https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

Δεν υπάρχουν σχόλια: