Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2021

Ψηφιακη ταυτοτητα.


 Ειναι γεγονος οτι απο την ημερα που ανακοινωθηκε η εμφανιση της μεταλλαξης Ομικρον εχει πιασει μια κωλοπιλαλα το Μεγαρο Μαξιμου και τους γυρω του,σαν να φοβηθηκαν οτι θα τους χαλασει τα σχεδια της Μεγαλης επανεκκινησης και της διχονοιας που συνεχιζαν να σπερνουν μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.

Απο τοτε αρχισαν τα μετρα,μεχρι τοτε ηταν σαν να μην υπηρχε η μεταλλαξη Δελτα,πεθαιναν μονο ανεμβολιαστοι οπως μας ελεγαν ψευδως τα πετσωμενα μιντια,ο Κουλης το ειχε κανει καθημερινη συνηθεια να βριζει τους ανεμβολιαστους,ολα πηγαιναν ρολοι για το σχεδιο που του ειχαν αναθεσει...και ξαφνικα του χαλασε τον ειρμο η ομικρον.


Η Ομικρον συμφωνα με τα στοιχεια απο τις χωρες που ηδη ειναι η κυρια μεταλλαξη εχει πολλα κρουσματα,ειναι πολυ μεταδοτικη,δεν ισχυει το ιδιο ομως με τις νοσηλειες και τους νεκρους,αυτο δεν αρεσει σε καποιους στην Ελλαδα,να μην λεμε ονοματα και τους θιγουμε,επισης δεν τους αρεσει που κολλαει κυριως σε εμβολιασμενους διπλα η τριπλα,κι ετσι χανεται και το αβανταζ που ειχαν για να δικαιολογουν την πληρη ανικανοτητα τους,δεν εφταιγε η ελλειψη προσωπικου,δεν εφταιγε οτι οι μεθ ηταν προχειρες ακαταλληλες και λιγες,δεν εφταιγε οτι τα μονοκλωνικα τα εδιναν σε φιλους και γνωστους ενω οι υπολοιποι πεθαιναν,δεν εφταιγε οτι ειχε σε αναστολη 7 χιλιαδες υγειονομικους.

ΟΧΙ

Οι ανεμβολιαστοι εφταιγαν,κι αφησε τους εμβολιασμενους να πιστευουν οτι ειναι ατρωτοι και να κυκλοφορουν ελευθερα ενω με φασιστικα διαταγγματα απομονωσε κοινωνικα και οικονομικα τους ανεμβολιαστους.

 

Το να βγαινει ο ανιδεος και αστειος υπουργος υγειας να συνεχιζει αυτο το αφηγημα εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων οταν το ποσοστο νοσουντων στην Βρετανια απο ομικρον σημερα και για μερες  ειναι 26% ανεμβολιαστοι και 74% εμβολιασμενοι σημαινει οτι εχουν αλλη ατζεντα και δεν ενδιαφερονται ουτε για την υγεια ουτε για την χωρα αλλα για να εκτελεσουν τις εντολες που τους εχουν δοθει,ειναι επικινδυνοι.

Και τωρα ποιος φταιει?

Παλι οι ανεμβολιαστοι?

Αυτοι μπαινουν σε κλαμπ,εστιατορια,ταβερνες,καφετεριες?

ΟΧΙ

Οι εμβολιασμενοι μπαινουν,οποτε ειναι αρχηστο το εργαλειο που ονομαζεται πιστοποιητικο εμβολιασμου.

ΟΧΙ

Γιατι οπως διαβασατε μεσα στο Covid free wallet προστεθηκε και η ψηφιακη ταυτοτητα,με την δικαιολογια οτι θα διευκολυνει οσους εχουν εμβολιαστει να εισερχονται σε καταστηματα,και οπου αλλου θελουν.

Ποσο βολικο.

Μια μια η φετα,γιατι αν μπει ολο το αγγουρι στον κωλο θα πονεσει.

Ετρεξε ο χαζολαος να κατεβασει την ταυτοτητα,ποσο τους αρεσε.

Η Σκλαβια που ακολουθει δεν ξερω αν τους αρεσει.

Μετα απο την ταυτοτητα θα ενσωματωθει το ψηφιακο πορτοφολι οταν το χρημα θα γινει αυλο.

Kαι μετα καπακι το Social credit system.

Η πληρης υποταγη του ανθρωπου στην παρανοια,αλλα για ολα αυτα χρειαζεται αρχικα να κανουν ολοι το εμβολιο.

Γιαυτο για ολους εμας,εσας που περιμενετε να σταματησουν να τρομοκρατουν και να εκβιαζουν να κανουμε ολοι το εμβολιο....εμβολια... καλυτερα γιατι θα ειναι πολλα.....

Δεν θα σταματησουν,παρ οτι η Ομικρον δεν σταματαει με το εμβολιο αυτο,παρ οτι διπλο η τριπλο η δεκαπλο εμβολιασμενος να ειναι κανεις η να εχει νοσησει θα την κολλησει.....

Αυτοι θα λενε εμβολιαστειτε.

Για τους παραπανω λογους.

Κι εσεις που θα πειστειτε θα εχετε χασει τα παντα,την υγεια,την ζωη σας ισως,το μελλον σας.

Ο Καθενας πραττει οπως νομιζει.


Γερμανια 30/12/2021

JUST IN - Robert Koch Institute report released today states that 95.58% of the #Omicron cases in Germany are fully vaccinated (28% of those had a "booster"), 4.42% are unvaccinated.
 
 Βρετανια 30/12/2021
Αυτές είναι οι δύο τελευταίες ενημερώσεις από Αγγλία για κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους από Όμικρον 29 και 30/12). Σήμερα σε σχέση με χθες οι νοσηλείες αυξήθηκαν κατά 49 άτομα, ενώ είχαμε 1 νέο θάνατο. Το ποσοστό των ανεμβολιαστων στους νοσηλευόμενους παραμένει στο 26%.

 


Η μελέτη του Ισραήλ (προεκτύπωση) διαπιστώνει ότι η ενισχυτική αποτελεσματικότητα στη μείωση της μολυσματικότητας μειώνεται εξίσου γρήγορα όπως και μετά τη 2η δόση mRNA. "Ο ρυθμός και το μέγεθος αυτής της μείωσης μετά την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας μείωσης του ιικού φορτίου αντικατοπτρίζει αυτά που παρατηρήθηκαν μετά το δεύτερο εμβόλιο."
 
ΔΗΛΑΔΗ,ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ Η 3Η ΔΟΣΗ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: