Κυριακή, Δεκεμβρίου 26, 2021

Σχεδια που εγιναν χρονια πριν

 

Ενα μικρο αποσπασμα απο το βιβλιο The commitee of 300

Διαβαζω:

 

Η Ευθανασια για τους βαρια ασθενεις και τους ηλικιωμενους θα ειναι υποχρεωτικη,Oι πολεις δεν θα ειναι μεγαλυτερες απο τις προκαθορισμενες που περιγραφονται στην εργασια του Kalgeri,

Οι απαραιτητοι εργαζομενοι θα μεταφερονται σε αλλες πολεις αν αυτες που ζουν εχουν υπερπληθυσμο ενω οι μη απαραιτητοι εργαζομενοι θα επιλεγονται στην τυχη και θα μεταφερονται σε πολεις με ελλειψη πληθυσμου για να συμπληρωνουν το κενο.

Τουλαχιστον 4 δισεκατομμυρια "Αχρηστοι που τρωνε"θα πρεπει να εξαλειφθουν μεχρι το ετος 2050 απο περιορισμενους πολεμους,  απο γρηγορες επιδημιες και πεινα,

H ενεργεια,η τροφη και το νερο θα πρεπει να διατηρηθουν σε επιπεδα διαβιωσης για την μη ΕΛΙΤ,αρχιζοντας απο τον λευκο πληθυσμο της δυτικης Ευρωπης και της Βορειας Αμερικης και φτανοντας και στην αλλες φυλες,

Ο πληθυσμος της Δυτικης Ευρωπης,Ηνωμενων πολιτειων και Καναδα θα αποδεκατιστει συντομοτερα απο αυτους των αλλων ηπειρων εως οτου ο πληθυσμος της Γης φτασει τον διαχειριζομενο αριθμο του ενος δισεκατομμυριου ανθρωπων εκ των οποιων τα 500 εκατομμυρια θα ειναι Κινεζικης και Ιαπωνικης προελευσης και θα επιλεγουν επειδη ειναι απο εκατονταετιες μαθημενοι σαν λαοι να υπακουν χωρις να κανουν ερωτησεις.


Θα υπαρχουν περιοδοι που θα υπαρχει τεχνητη ελλειψη τροφιμων,νερου και φαρμακων για να υπενθυμιζει στις μαζες οτι η ιδια τους η υπαρξη εξαρταται απο την καλη θεληση της επιτροπης των 300.

 

 Τι μας λεει:

Οτι η ευθανασια θα ειναι κατι συνηθισμενο,βαρια αρρωστοι και ηλικιωμενοι θα θανατωνονται,δεν λεει απο ποια ηλικια θεωρει καποιους ηλικιωμενους.

Οτι θα ζει ο πληθυσμος αναλογα με τις δικες τους αναγκες,σε οποια πολη θελουν και οποτε θελουν,εξ ου και το συνθημα "Δεν θα σου ανηκει τιποτα και θα εισαι ευτυχισμενος"

Οτι στα επομενα 28 χρονια θα εξαφανιστουν απο πολεμους,πανδημιες και πεινα 4 δισεκατομμυρια ανθρωποι απο τον πλανητη τους οποιους ονομαζει "αχρηστους που τρωνε".

Οτι θα αποδεκατιστουν οι λαοι της Αμερικης,Δυτικης Ευρωπης και Καναδα,δεν φαινεται κατι για τις υπολοιπες ηπειρους αλλα λογικα κι εκει θα συμβει το ιδιο.

Οτι ο πληθυσμος που θα παραμεινει θα ειναι ΕΝΑ δισεκατομμυριο απο το οποιο τα 500 εκατομμυρια θα ειναι Κινεζικης και Ιαπωνικης προελευσης και οτι οι λαοι αυτοι ειναι υπακουοι.

Παρ ολα αυτα θα οργανωνουν περιοδους πεινας,ελλειψης νερου και φαρμακων για να υπενθυμιζουν οι 300 της επιτροπης .....απορω ποιοι θα ειναι αυτοι...στους δουλους οτι ζουν χαριν της καλης θελησης της επιτροπης.

Τι δεν λεει

Με δεδομενο οτι ο πληθυσμος της γης ειναι πανω απο 7,7  δισεκατομμυρια κι αυτοι οι παρανοικοι θελουν να τον κατεβασουν μολις στο ενα δις....στο σχεδιο μιλαει για αποδεκατισμο 4 δις κι οτι θα απομεινει ζωντανο το 1 δις......τα υπολοιπα 2+ δισεκατομμυρια πως θα εξαφανιστουν,μηπως με τον ιο που πηγαινοερχεται σε διαφορες μεταλλαξεις τωρα?

Και φυσικα πιστευω μου ειναι οτι οσοι επιζησουν αν δεν ανηκουν στην Ελιτ θα ευχονται να ειχαν πεθανει.


 

Αυτη την ζωη ετοιμαζουν σε οσους απομεινουν να ζουν επι της γης.

 

 

 


 


ΥΓ:Useless eaters ενας χαρακτηρισμος που ειχε δοθει απο τους Ναζι και το 3ο Ραιχ και σκοπευε στην γενοκτονια των ασθενων και βαρια πασχοντων,80 χρονια μετα επανερχεται μεσω του παρανοικου Σουαμπ και υιοθετειται απο πολλες ηγεσιες των χωρων παγκοσμιως.

 Λανθασμενα αναφερεται οτι περιεχεται ολο αυτο στο βιβλιο του Klaus Schwab The Great Reset,εκει γραφονται αλλα που δεν ειναι και οτι καλυτερο για την ανθρωποτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: