Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2021

Η επομενη πανδημια


 Η επικρατηση της μεταλλαξης Ομικρον σε πολλες χωρες εχει αισιοδοξα μυνηματα,απο την Νοτια Αφρικη εως την Βρετανια τα στατιστικα μας λενε οτι μεταδιδεται ευκολοτερα αλλα εχει πολυ ηπιοτερα συμπτωματα,ενθαρυντικο αυτο,υπαρχουν νεκροι αλλα σε καμια περιπτωση οσοι υπηρχαν με την Δελτα και το κυριοτερο και παραξενο ειναι οτι προτιμαει τους εμβολιασμενους με διπλη η τριπλη δοση.


Γιατι τοτε επιμενουν οι κυβερνησεις να τρομοκρατουν και να εκβιαζουν τους πολιτες τους να εμβολιαστουν?

Γιατι παιρνονται μετρα περιορισμου?

 

Αυτο το ξερουμε ολοι οσοι γνωριζουμε τον λογο για τον οποιο η πανδημια δεν εχει αντιμετωπιστει ακομα και εχει αφεθει να κυριευει,αν σταματησει να φοβαται ο κοσμος θα αντιδρασει,ο κοσμος πρεπει να φιβαται ωστε να μπορεσουν να φερουν εις περας το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης οι ξεπουλημενες κυβερνησεις των χωρων που παιρνουν μερος σε αυτο το σχεδιο.


Γιατι ομως προτιμαει τους εμβολιασμενους η νεα μεταλλαξη?

Συμφωνα με τους ειδικους,οχι την Παγωνη και τον Σαρηγιαννη η τον Καπραβελο,τους σωστους ειδικους...τα εμβολια εχουν κανει αδυναμο το ανοσοποιητικο συστημα οσων εχουν εμβολιαστει κι ετσι ειναι πιο ευαισθητοι σε καθε νεα ιωση,μελετες απο το Ισραηλ δειχνουν οτι η επηρρεια της τριτης δοσης εχει εξαφανιστει μετα απο ενα μηνα απο την χορηγηση της,για τι ειδους εμβολια μιλαμε λοιπον?

Ημερησια η εβδομαδιαια?


Ο Φοβος δεν ειναι η Ομικρον,αν συνεχιστει αυτο που γινεται εως σημερα.

Παγκοσμια ο φοβος ειναι η νεα πανδημια,εξ αλλου ο Bill Gates ανεφερε προσφατα οτι πρεπει να περιμενουμε την επομενη πανδημια για την οποια δεν ειμαστε ετοιμοι.

Πως να ειναι ετοιμος καποιος οταν δεν γνωριζει τι ειδους ιο θα διασπειρουν παλι οι σωτηρες της ανθρωποτητας?

Πιστευει κανεις οτι θα αφησουν το σχεδιο τους ημιτελες?

Πιστευει κανεις οτι αν το αφησουν ημιτελες ειναι ασφαλεις αν αποκαλυφθει οτι εχουν κανει εως σημερα τα 2 τελευταια χρονια?


Στην Ελλαδα ο φοβος δεν ειναι η Ομικρον,ειναι η πληρης ανικανοτητα του συστηματος υγειας να αντιμετωπισει μια εξαρση νοσηλειων,αν οπως γραφεται δεν υπαρχει αναγκη νοσηλειας σε Μεθ με την Ομικρον θα ειμαστε οκ,αν ομως εχουμε αναγκη για νοσηλειες σε μεθ τοτε κλαψτα Χαραλαμπε,χωρις νοσηλευτικο προσωπικο και σωστες Μεθ θα ζησουμε παλι δραματα,την ιδια ωρα ο Πλευρης απειλει τους υγειονομικους που δεν εχουν εμβολιαστει οτι αν δεν το κανουν θα τους απολυσει.

Οταν ειναι γεγονος μηνες τωρα οτι οι εμβολιασμενοι κολλανε και μεταδιδουν και τωρα με την Ομικρον που τους προτιμαει θα γινει ακομα χειροτερο η κυβερνηση αντιδρα φασιστικα και με αλλαζονεια και απο πεισμα επειδη καποιοι δεν της κανουν το χατηρι τους καταδικαζει σε αργο θανατο απο πεινα..


Θελω να σε σωσω με το εμβολιο λοιπον αλλα αφου εσυ αντιδρας πεθανε απο ασιτια.

 

Επισης οι ανω των 60 πρεπει να σωθουν,αν δεν θελουν θα πληρωνουν 100 ευρω τον μηνα προστιμο,κι εκει αμεριστη η αγαπη του κρατους,αφηνει τον ηλικιωμενο να πεθανει και αυτος απο ασιτια προκριμενου να τον σωσει εμβολιαζοντας τον.

Αυτο λεγεται ενδιαφερον.

Και οργιαζουν τα πετσωμενα μιντια με ιστοριες ανεμβολιαστων που πεθαινουν και πριν πεθανουν λενε"Μετανοιωσα,θα επρεπε να εχει εμβολιαστει"λες και την ωρα που φευγει ο δολιος ο ανθρωπος,εμβολιασμενος η ανεμβολιαστος βρισκει το κουραγιο να πει αυτες τις μαλακιες που περιγραφουν τα σαιτ και οι εφημεριδες,και δεν ντρεπονται.

Και αφου εκλεισαν ολα τα σαιτ που εδειχναν οτι εδω και ενα μηνα οι εμβολιασμενοι ηταν πλειοψηφια στους νεκρους συνεχιζουν το ιδιο βιολι ..εμβολιαστειτε,εμβολιαστειτε,λες και απευθυνονται σε προβατα διχως λογικη η ενημερωση απο αλλου παρα μονο απο τον Σκαι και τον Ευαγγελατο.


Εγκλημα,η τιμωρια ποτε θα ερθει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: