Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2021

Dr. Shankara Chetty: «Στόχος του προγράμματος μαζικών “τσιμπημάτων” είναι να ελέγξουμε και να σκοτώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού χωρίς κανείς να υποψιαστεί ότι δηλητηριάστηκε»


O Δρ Shankara Chetty, ένας νοτιοαφρικανός οικογενειακός γιατρός στον οποίο πιστώνεται η βελτίωση της έγκαιρης θεραπείας για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19), λέει ότι ο στόχος του προγράμματος μαζικού «εμβολιασμού» είναι «να ελέγξει και να εξοντώσει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας χωρίς κανείς να υποψιάζεται ότι μας δηλητηρίασαν».

Σε μια πρόσφατη δήλωση, ο Δρ Chetty εξήγησε ότι η διαδικασία θανάτου που προκαλείται από τα εμβόλιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν «από το ένα ή το άλλο» και τα συμπτώματα θα είναι ευρέως φάσματος σε τέτοιο βαθμό που θα είναι δύσκολο να τα αποδώσουμε οριστικά στα «τσιμπήματα».

«Οι θάνατοι που πρόκειται να ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδοθούν στο δηλητήριο», είπε. «Θα είναι πολύ διαφορετικοί, θα είναι πάρα πολλοί και θα είναι σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλάβουμε ότι έχουμε δηλητηριαστεί».

 

 https://tinyurl.com/u3b89w3c

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: