Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Καινουργια μερα

Μια νεα εβδομαδα αρχισε,το κρυο ακομη δεν εχει αρχισει ομως και απο οτι φαινετε θα αργησει αρκετα να ερθει.
Το Σαββατοκυριακο που περασε πολυ λιγο το καταλαβα γιατι επρεπε να ειμαι στην δουλεια στις 7.30 το πρωι της Κυριακης λογω της ετησιας απογραφης,αν σκεφτειτε οτι κοιμηθηκα στις 3.30 φανταστειτε την διαθεση μου την υπολοιπη ημερα.
Αυτη την εβδομαδα εχουμε παλι τρεξιματα με την υποθεση της γνωστης μεγαλης εταιρειας η οποια ενω ζητησε συμβιβασμο και πληρωσε ενα αξιοσεβαστο ποσο για να τον επιτυχει,μετα πηγε και υποστηρηξε την μυνηση που μου ειχε κανει και που μεσα στο συμφωνητικο εχει υπογραψει οτι θα απεσυρε.
Αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα δηλαδη,γιατι αυτο σημαινει οτι εσπασε την συμφωνια,χανει τα χρηματα που εχει δωσει και οπως ειπε ο δικηγορος μου παμε τις αγωγες απ'την αρχη και παλι τα ιδια.
Ευτυχως αυτο το σ/κ εχω ρεπο και θα μπορεσω να ξεκουραστω λιγο εκτος αν το μωρουλι μου με τρεξει παλι για αγορες και χαζεμα σε καταστηματα.
Μια καινουργια μερα σημερα με ηλιο και ζεστη σαν να ειναι ανοιξη,δεν ειναι και τοσο φυσιολογικα τα πραγματα ομως,Νοεμβριος ειναι τελικα.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

μα καλά είναι νομικά δυνατό αυτό που λές? να υπογράφει συμβιβασμό και μετά να σου την πέφτει ξανα?
Δεν ξέρω ρε φίλε έχω μπερδευτεί...
Καλημέρα και καλό μήνα.

ΗarryTsopanos είπε...

Και εγω το ιδιο πιστευα,κι ομως ηρθε η μυνηση που ειχε υπογραψει οτι θα αρει,και μαλιστα ειχε υπογραψει μετα απο την ημερομηνια του συμβιβασμου.
Εμεις απλα θα επισημανουμε και θα επισυναψουμε τη δηλωση συμβιβασμου ωστε να δει ο εισαγγελεας τι ανθρωποι ειναι αυτοι.

Aνεμος είπε...

απίστευτη ζέστη για χειμώνα μαζί με εμάς τρελάθηκε και ο καιρός καλησπέρα

ΗarryTsopanos είπε...

Εμεις περισσοτερο τρελλοι ομως.