Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

Ενας αθωος πολεμος


Και ενω εμεις θα ασχολουμαστε με το αποτελεσμα των προσεχων εκλογων,με το αν θα κανει η Θοδωρα νεο Κομμα,με το ποιος ειναι ο κατα τα καναλια καταλληλοτερος για διαχειριστης.....λες και δεν το εχουμε ξαναφαει αυτο το φαι με τον Παχυρευστο πρωην....

Η τυχη μας δουλευει.

Και φυσικα μας δουλευουν και οι κρατουντες με υποσχεσεις για την καλυτερευση της καταστασης.

Μα εδω και το ΔΝΤ δεν βλεπει καλυτερευση πριν το 2016 ενω αλλοι αναλυτες ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Και φυσικα λογω των εκλογων δεν αναφερονται και καθολου στα νεα απο τα πιο νεα μετρα,δεν αναφερονται σε ποιες κοινωνικες δαπανες θα γινουν περικοπες,δεν αναφερονται ποσο ακομη θα κοπουν τα επιδοματα και οι μισθοι.

Αυτο το αναμφισβητητα οργανωμενο εγκλημα κατα της χωρας εμεις το θεωρουμε προσπαθεια διασωσης,οταν επι μηνες ειχαν αφησει τα παντα ανεξελεγκτα με σκοπο να τα οικονομισουν και αυτοι λιγακι,ξεχασαμε το Τ10,ερευνα δεν εγινε,παει και αυτο,ξεχναμε οτι εχουν παραχωρησει εν λευκω την χωρα στους δανειστες της,ξεχναμε τους ορους της προδοτικης αυτης συμβασης που υπεγραψαν.

Και ελπιζουμε οτι ο νεος καταλληλοτερος....να μην χεσω συγνωμμη,που ακομη και για τον αστειο Παγκαλο ηταν κατα τις δηλωσεις του "ανικανος"θα μας βγαλει απο την κατασταση που σκοπιμα μας εβαλε.

Μας εχουν εγκλωβισει στα μικροπροβληματα της επιβιωσης μας,δεν βλεπουμε μακρυτερα απο οσο η μυτη μας,αυτο ηταν ο πρωτος στοχος τους,οποιος διαβασει τις προθεσεις οσων επιζητουν την ποθητη για τον κωπηλατη μας παγκοσμια διακυβερνηση θα καταλαβει τι γινεται.

Ενας αθωος πολεμος,με στοχους ορατους πλεον,δεν ειναι απλα ενα σχεδιο,γινεται πραγματικοτητα,θα μας χαζεψουν και θα επιβαλλουν την δικτατορια που επιθυμουν.
Καλυμμενη και ομορφη με ενα ονομα που θα θαμπωνει.

Παγκοσμια διακυβερνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: