Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Δεν εχουν ολοι οι ηλικιωμενοι την πολυτελεια του Σουπερ Πουμα

Μιας και εγινε και αυτο ας το δουμε απο μια αλλη οπτικη γωνια,ειμαστε μια χωρα που βασανιζεται πολυ,μαζι μας και χειροτερα βασανιζονται και οι ηλικιωμενοι,και αν για εμας ειναι ευκολο να ανταπεξελθουμε σε αυτα τα βασανιστηρια για εκεινους ειναι μια επιπλεον ταλαιπωρια μεσα στις τοσες που ζουν καθημερινα.

Χρονια εργαστηκαν,και καταφεραν να παρουν την συνταξη τους,εμεις δεν θα το καταφερουμε ουτε αυτο,καποιοι ζουν με πολυ λιγοτερα με συνταξεις απελπισιας και πεινας,ζωη κι'αυτη,οπως στην ταινια"Σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν"
Τρεχουν καθε τοσο να μαζεψουν τα δικαιολογητικα που τους ζηταει το βρωμοκρατος για να συνεχισουν να παιρνουν την ψωροσυνταξη που τους επιτρεπει να φυτοζωουν με αξιοπρεπεια,και τι δεν ακουσαν τοσα χρονια,για περηφανα γηρατεια,για αυξησεις στις συνταξεις,για να δουν τα δωρα και τα επιδοματα τους να γινονται σκουπιδια με αποφαση του ταλαντουχου κυριου διαχειριστη μας.

Ταλαιπωρουνται στο ικα,υποφερουν στα νοσοκομεια,αν δεν εχουν το κατι τι τους ισως και να πεθανουν πριν την ωρα τους απο ελλειψη φροντιδας και νοσηλειας,τα εχω ζησει αυτα με την μανα μου,διαχρονικη ξευτιλα τα νοσοκομεια απο Αβραμοπουλου ηταν η κατασταση μπουρδελο,που μας πηγαιναν για εξετασεις στο Αγια Ολγα με ιδιωτικο αυτοκινητο διοτι δεν υπηρχε ασθενοφορο και εμεις κραταγαμε αγκαλια τους καθετηρες τους ορους και την μανα μου μαζι.

Ομως δεν ειναι ολοι οι ηλικιωμενοι ετσι,καποιοι εχουν αυτη την ισοτητα περισσοτερη απο τους υπολοιπους,πες τωρα εσπαγε το χερι της η το ποδι της η δικη σας ηλικιωμενη η ηλικιωμενος....τι θα γινοταν?
Ε οκ ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο παει.....οχι ολοι.

Διοτι υπαρχουν και ανισοτητες στην δημοκρατια μπουρδελο που ζουμε,αλλοι πανε με τα ποδια στο νοσοκομειο και αλλοι με Σουπερ Πουμα.
Να ειναι καλα ο παππους ο Ιερωνυμος,για αρχιεπισκοπο δεν τον λεω,διοτι γλωσσα εχει και μιλια δεν εχει,δεν ξερω τι του εχουν υποσχεθει και δεν μιλαει.

Ισως να τον μεταφερουν σε κεντρικο νοσοκομειο οταν σπασει το ποδι του.
Ειναι κι'αυτο κατι,απο το ολοτελα καλη κι'η Παναγιωταινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: