Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Μελλοθανατοι σε αναμονη

Με οποιο κοστος θα προχωρησει στο αποτελειωμα της χωρας ο διαχειριστης μας,το εχει πει απο περυσι σε δηλωσεις του,δεν τον ενδιαφερει να επανεκλεγει αλλα τρομαζει στην ιδεα οτι θα χασει την εξουσια πριν καταφερει να μας στειλει πολλα χρονια πισω,στο παρελθον,ζωντανους η....νεκρους.

Το παρακρατος αντεπιτιθεται και βαζει τα θεμελια για να μπορεσει να συνεχισει το εργο του ο κυβερνητης μας,καθε φορα που γινεται μια απεργια ξερει απο πριν τα βηματα που θα ακολουθησει,κουκουλοφοροι και εγκληματιες παντοτε ελευθεροι κυκλοφορουν αναμεσα στα ματ λες και ειναι γνωριμοι απο παλια,και ξαφνικα κοβουν την πορεια στην μεση,η πορεια δεν πρεπει να φτασει δυνατη στο Συνταγμα,πρεπει να σταματησει.

Παραξενο που η Αθηνα καιγεται καθε φορα που στην κυβερνηση ειναι η νουδου,καηκε το '80 και το '81 ηρθε το εθνοσωτηριο Πασοκ,καηκε με την δολοφονια του Αλεξη και επεσε μετα απο μηνες η νεα Δημοκρατια,θυμαστε εσεις να καηκε ποτε η πολη επι πασοκ?
Επι Πασοκ επισης καηκε η Μαρφιν,με τεσσερις ζωες μεσα,και ξαφνικα σταματησε ο λαος να κατεβαινει στις διαδηλωσεις,μεχρι την περασμενη απεργια,κατι επρεπε να γινει,αλλα τι?

Ενας νεος ειναι διασωληνωμενος στο νοσοκομειο,αλλοι με αιματα παντου ετρεχαν να σωθουν,απο την δημοκρατια του φοβου,απο τον νεο δικτατορα και τα σχεδια του.

Με οποιο κοστος θα συνεχισει το εργο του,οσοι δεν συμφωνουν πρεπει να εκλειψουν,με τον ενα τροπο η τον αλλο,καποιοι πεθαινουν απο θλιψη,καποιοι αυτοκτονουν,καποιοι θα πεθανουν απο τις συνεπειες της λιτοτητας,οσοι αποφασισουν να πολεμησουν αντιθετα με τους σκοπους του Παπανδρεου θα πρεπει να το ξανασκεφτουν....

Σε ποιο νοσοκομειο θελουν να καταληξουν?
Με ποσα τραυματα και πληγες.........

Μελλοθανατοι σε αναμονη,με οποιο κοστος λοιπον.
Αρχιζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: